Surprizele pregatite de organizatorii Festivalului Untold. Detaliile programului "adopta un Untold-ist"

Ultima actualizare: 24-05-2016 06:56

Cluj Napoca va deveni timp de patru zile "capitala magiei si a noptii". Cel putin asta isi propun organizatorii Festivalului Untold, care vor sa reinvie povesti din Transilvania ce au trecut granitele si i-au atras de-a lungul timpului pe straini.

In plus, pe langa surprizele muzicale aparte, publicul se va putea bucura si de circuite turistice pregatite special pentru acest eveniment asteptat de sute de mii de fani din intreaga lume.

Clip de promovare: "La nord, departe de cuibul dragonilor si adanc in pamanturile bantuite de furtuni, un vrajitor batran a fost trezit."

Stim deja ca multi straini asociaza Romania cu Dracula ori Transilvania. Pe acest lucru se bazeaza si organizatorii Festivalului Untold, care anul aceasta vor sa introduca publicul intr-o atmosfera desprinsa din legende.

Adrian Chereji, director de marketing si comunicare Festivalul Untold: "E important sa folosim acest brand al Romaniei, Transilvania, aceasta zona pe care intreaga lume o cunoaste si e o zona mistica."

Alexandru Batinas: "Clujul inseamna magie! Si de aceea ne-am hotarat sa aducem partea aceasta de magie la viata intr-o forma in care ea sa prinda o culoare si sa sustina orasul."

Si cum Transilvania a fost desemnata de un site international de specialitate drept cea mai frumoasa destinatie de vizitat in 2016, organizatorii evenimentului au mai pregatit o surpriza: au creat circuite turstice cu reduceri si gratuitati pentru cei care poarta bratari Untold.

O alta noutate este si programul "Adopta un Untold-ist" pentru cei care vor sa ofere gratuit cazare pe perioada festivalului.

Sebastian Olar, director de creatie Festivalul Untold: "A aparut ca o reactie la chiriile foarte scumpe si intre timp am zis sa ne propunem si altceva, sa devenim cel mai prietenos oras din Europa."

Festivalul Untold va avea loc in perioada 4-7 august si va reuni pe cele zece scene peste 150 de artisti de renume international.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO