Studiu: sunetele unei femei in pat nu au legatura cu orgasmul. Cum poti manipula un barbat

Ultima actualizare: 18-10-2012 16:16
orgasm

Nu este nicio noutate ca femeia mimeaza uneori orgasmul. Un studiu realizat recent vine sa confirme acest lucru, dar si sa explice ca intre zgomotele scoase de partenera in timpul sexului si orgasm nu exista legatura.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Lancashire, tipetele de presupusa placere ale femeii se produc inainte de-a avea orgasm si de cele mai multe ori pentru a-si ajuta partenerul sa atinga punctul maxim de placere.

Studiul a avut la baza analiza a 71 de femei, cu media de varsta de 22 de ani.

Specialistii au vrut sa vada daca manifestarile vocale ale femeilor sunt strict legate de momentul orgasmului.

VIDEO amator. "Doua joint-uri in stare buna si miroseau bine" intr-un mall din Romania

Mai mult de jumatate dintre participante au spus ca au orgasm chiar in timpul preludiului, insa incep sa scoata tot felul de sunete in timpul actului sexual pentru a crea o stare de euforie partenerului.

Concluzia cercetatorilor a fost aceea ca femeie nu face altceva decat “sa manipuleze barbatul in timpul sexului in avantajul ei”.

Un colos de mii de tone se ciocneste cu o barcuta. Velierul scapa ca prin minune. VIDEO

“Rezultatul studiului ne-a demonstrat faptul ca de cele mai multe ori nu exista nicio legatura intre zgomotele de placere pe care o femeie le scoate si momentul in care are orgasm. Partenera controleaza totul tocmai pentru a-si manipula partenerul in avantajul ei. Nimic nu este facut inconstient”, a declarat unul dintre specialisti.

Femeia lasa impresia ca are orgasm pentru a-si ajuta partenerul sa ajunga mai repede la momentul final. Probabil ca tipetele de placere vin si din convingerea partenerei ca asta isi doreste barbatul sa auda”, a declarat doctorul John Grohol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO