Stirile Pro TV si site-ul www.stirileprotv.ro, cele mai urmarite in ziua alegerilor. Record de trafic in online-ul romanesc

Ultima actualizare: 06-11-2014 06:41

In ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege presedintele, Stirile ProTV au fost lider de audienta in mediul urban.

Oamenii au aflat de la editiile speciale ale Stirilor Pro TV numele candidatilor care se vor confrunta in turul doi pentru cea mai importanta functie in stat si au putut vedea primele reactii. In plus, o editie speciala a emisiunii "Romania, te iubesc" a aratat tarii intregi cazuri impresionante, in care simpli cetateni au reusit sa faca lucruri exemplare pentru comunitatea lor.

In cel mai important moment al zilei, la ora 21.00, romanii au aflat de la o editie speciala a Stirilor Pro TV rezultatele obtinute de candidatii la presedintia Romaniei. Cristian Leonte si corespondentii Stirilor Pro TV au transmis apoi in direct cele mai asteptate reactii de la sediile de campanie.

Pe parcursul editiei speciale, Pro TV a inregistrat 9,2 puncte de rating si 18,2% cota de piata, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 5,8 puncte de rating si 11,5% cota de piata.

Stirile Pro TV de la ora 19:00 au fost principala sursa de informare pentru romani. Informatiile transmise in direct de la sectiile de votare, datele privind prezenta la vot, precum si reportajele speciale realizate de corespondentii Pro TV au facut ca postul nostru sa inregistreze 10,5 puncte de rating si 24,2% cota de piata, aproape dublu fata de urmatorul post clasat.

In cea mai importanta zi pentru viitorul Romaniei, o editie speciala a emisiunii "Romania, te iubesc" a prezentat oameni de la care toti ar trebui sa luam exemplu - lideri care au inteles ca binele comunitatii in care traiesc este mai important decat orice interes personal. Pe intreaga durata a emisiunii difuzata la ora 18:00 Pro TV a obtinut, in medie, 5,6 puncte de rating si 15,4 cota de piata in randul publicului tanar, din orase.

Si Stirile Pro TV de la ora 7, 13 si 17 au atras cei mai multi telespectatori activi din mediul urban.

In plus, site-ul stirileprotv.ro a inregistat duminica un record absolut pentru internetul romanesc. Nu mai putin de 874.000 de utilizatori unici au accesat site-ul in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. Articolele au fost citite de peste 2,5 milioane de ori, iar pe platforma #yeslavot au venit sute de mesaje de la romanii care au votat in tara, dar si imagini si informatii de la cei care au votat in strainatate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO