Speculații privind rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Regina va trebui să o ”aprobe”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Au rămas mai puţin de două luni până la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, iar designerii de rochii visează să croiască rochia miresei.

Unii sunt convinşi că Meghan va îmbrăca o rochie tradiţională, pe placul reginei. Alţii spun că fosta actriţă va alege ceva modern, care să facă impresie. Deocamdată însă, există doar speculaţii!

La săptămâna rochiilor de mireasă de la Londra, o întrebare arzătoare a fost pe buzele tuturor:

Gill Harvey, designer: Cine o să-i facă rochia lui Meghan Markle?

Designerii prezenţi cunosc stilul fostei actriţe şi încearcă să-şi dea seama ce rochie ar alege Meghan Markle pentru nuntă de la palatul Windsor.

Nikki Yassemi, designer Narces: "Lui Meghan Markle îi place să experimenteze, nu se axează pe o anumită croială. Totuşi, am observat că îi plac rochiile care urmează linia corpului. Cred că va găsi o variantă de rochie pe corp, care să păstreze totuşi stilul conservator."

Ducesă Kate a optat pentru o rochie de mireasă cu dantelă, pentru nunta ei din 2011. Cei mai mulţi designeri cred însă că Meghan nu va alege la fel.

Gill Harvey, designer: "Eu nu o văd într-o rochie de dantelă. Dar, cine ştie?"

Cu dantelă sau nu, rochia va trebui să-i fie pe plac şi reginei.

Caroline Castigliano, designer: "Cred că vom vedea o rochie de mireasă tradiţională. Harry o respectă extraordinar de mult pe regină. Cred că va fi important pentru amândoi ca suverana să fie mândră de femeia pe care Harry o ia de soţie."

Alţi designeri cred că Meghan va alege o creaţie care să o reprezinte.

Marguerite Hannah, designer: "Cred că va alege o rochie spectaculoasă, strălucitoare, şi nu una tradiţională, fiindcă vrea să facă impresie."

Abia pe 19 mai se va afla cine e norocosul care a croit rochia miresei. Designerii britanici speră ca alesul să fie unul dintre ei. Mai ales că asta va creşte vânzările pentru toată branşa, aşa cum s-a întâmplat după nuntă lui Kate.

Nu e însă niciun mister cine va furniza florile pentru marele eveniment. Casa regală britanică are contract cu un singur furnizor, de la piaţa de flori din Covent Garden.

Peter Green, comerciant de flori: "Am fost la palat acum câteva săptămâni şi am vorbit cu florarul de acolo despre ce vom face."

Tot el a adus florile şi la marile evenimente din familie, aşa că, în luna mai, va primi probabil o comandă consistentă pentru nunta lui Harry.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO