Un tanar din Rusia a devenit celebru peste noapte gratie unei anumite asemanari cu actorul Leonardo DiCaprio. Totul a pornit de la o poza postat pe internet, in care unii internauti au regasit trasaturile lui Leo.
 

Sosia fara voie este acum vedeta unei emisiuni si a acceptat provocarea de a da jos zece kilograme, ca sa semene si mai bine cu actorul laureat cu Oscar. Viata lui Roman Burtev s-a schimbat radical dupa ce, in urma cu o luna, si-a pus o fotografie pe un site de intalniri.

Roman Burtev, sosia lui Leonardo DiCaprio: "Fotografia a stat pe internet doua saptamani. Apoi am sters-o. Cred ca cineva a copiat-o in acest interval."

Cineva a considerat ca tanarul specialist in IT, angajat la stat, aduce cu faimosul Leonado DiCaprio si a postat instantaneul pe Twitter, provocand o valtoare de reactii. "Leonardo DiCaprio face tot ce poate pentru a intra in pielea unui jandarm gras din Rusia", a comentat un internaut, in timp ce altul scrie : "Fara un Oscar, Leonardo o ia razna si se angajaeaza in guvernul Rusiei."

Burtev are deja un Oscar, din plastic, insa, pe care l-a primit ca parte a unui show de televiziune.

Roman Burtev, sosia lui Leonardo DiCaprio: "Cred ca exista anumite asemanari intre noi doi. Aduc cu el la ochi, insa trebuie sa mai dau jos cateva kilograme."

Un post TV din Moscova a speculat rapid potentialul povestii si l-a facut pe Burtev vedeta unei emisiuni de divertisment. Publicul il va urmari cum incearca sa dea jos kilogramele in plus si sa-si modeleze corpul pentru a semana cat mai mult cu Leonardo. Ridurile ii sunt sterse cu ajutorul unor tratamente cosmetice moderne.

Daca eforturile lui vor da rezultate, televiziunea i-a promis ca il va duce la Hollywood, pentru a-l intalni DiCaprio in persoana.

Svetlana Burtsev, mama lui Roman Burtev: "Leonardo DiCaprio este o mare celebritate. Sa ne intalnim cu el ar fi un miracol pentru noi. Parca traim intr-un basm."