Sora Juliei Roberts, Nacy Motes, a murit la 37 de ani. Familia banuieste ca femeia a luat o supradoza de medicamente

10-02-2014 22:35


Nancy Motes

Sora Juliei Roberts, Nancy Motes, a murit duminica in Los Angeles, iar luni familia a confirmat informatia pentru revista People, precizand ca motivul decesului pare sa fie o supradoza.

"Cu adanca durere familia confirma ca Nancy Motes a fost gasita moarta in Los Angeles, duminica. Aparent, cauza decesului este o supradoza de medicamente", se precizeaza intr-un comunicat al familiei transmis revistei People.

In acelasi comunicat se spune ca medicul legist nu s-a pronuntat cu privire la cauza decesului.

Nancy era o actrita aspiranta, in varsta de 37 de ani, care a lucrat ca asistent de productie in show-uri TV. In luna august, ea s-a plans ca a crescut in umbra surorii sale. Sora mai mica a Juliei a mai spus atunci ca era cunoscuta ca "sora mai mica si mai grasa", adaugand ca "Pretty Woman" o tachina mereu din cauza greutatii sale. Din acest motiv, Nancy a facut o operatie de bypass gastric.

In afara Juliei, Nancy mai avea doi frati - Eric Roberts, 57 de ani, si Lisa Roberts Gillan, 48 de ani, care sunt, de asemenea, actori.

Nancy Motes, care a crescut in statul american Georgia, avea doar 13 ani cand sora ei, Julia, a devenit faimoasa la Hollywood cu rolul din filmul Pretty Woman. Motes, care se descria singura ca fiind ciudata, a fost marginalizata la scoala si nu s-a impacat niciodata cu succesul surorii ei.

"Cand eram in liceu, ea era adulta si nu scapa ocazia sa-mi spuna ca eram grasa. Mi-o spunea clar si nu intr-o maniera prea placuta", spunea Nancy.

Dupa terminarea liceului, in 1995, Nancy s-a mutat la Los Angeles si a participat la mai multe castinguri, in timp ce lucra in restaurante. N-a obtinut niciun rol si s-a intors acasa. In urma cu trei ani a revenit la Los Angeles, impreuna cu logodnicul ei. A spus ca Julia chiar si atunci a tachinat-o din cauza kilogramelor in plus si din acest motiv a facut operatie de bypass gastric.

Sursa: People

VIDEO PROTVPLUS.RO