Sase mii de oameni au asistat la concertul lui James Blunt din Cluj. Artistul a fost purtat pe brate de fani


Ultimul update: Marti 04 Noiembrie 2014 07:06
Data publicarii: Sambata 01 Noiembrie 2014 19:20
Categorie: Stiri Mondene

Peste 6000 de oameni au insufletit, vineri seara, moderna Sala Polivalenta din Cluj, la concertul lui James Blunt. Timp de doua ore, cantaretul le-a oferit fanilor un spectacol complet si a fost rasplatit cu entuziasm.

Multimea i-a fredonat in cor piesele celebre, iar la final, spectatorii chiar l-au purtat pe brate pe artistul britanic.

"Goodbye my lover" au cantat intr-o singura voce cei 6 mii de spectatori. Timp de doua ore, artistul a facut publicul sa vibreze pe muzica lui. Entuziasmati, fanii lui James Blunt au incarcat apoi pe YouTube imagini surprinse in timpul concertului.

Pentru spectacolul oferit, artistul britanic a fost rasplatit de public nu doar cu aplauze. Fanii l-au purtat pe brate prin toata sala.

"Wow wow wow wow. Fascinant, minunat, multa daruire si din partea lui si din partea publicului. Deci a fost perfect", a spus o femeie.

"Mi s-a parut extraordinar. A meritat sa facem drumul de la Deva ca sa-l vedem. E a doua oara cand venim la concert. Am fost si la Bucuresti. Suntem nemaipomenit de fericita", a spus un spectator.

Concertul sustinut vineri seara de James Blunt face parte din turneul de promovare a noului sau album - Moon Landing, iar urmatoarea destinatie a artistului este Monaco.

Evenimentul a deschis portile Salii Polivalente din Cluj, acum cea mai moderna de la noi din tara. Constructia a costat 16 milioane de euro si pe o suprafata de peste 40.000 de metri patrati incap 10 mii de spectatori.

VIDEO PROTVPLUS.RO