Sa-ti lase gura apa, ca tot vine Craciunul! Sarmalute, salata boeuf, piftie
Ce vremuri de criza? Toate ca toate pana la masa. Pentru ca se stie ca romanului ii place sa isi linga degetele dupa ce si-a infipt furculita in, macar, un pic de mamaliga, asezonata cu sarmalute.
La un restaurant cu staif din Bucuresti, Craciunul a venit in noiembrie, iar vedetele au degustat cele mai alese bucate. Si, pentru ca nu exista Craciun sau Paste fara cozonac, piftie si placinte cu branza, specialitatile au atins pana si papilele gustative regale ale printesei Lia si ale printului Paul.
N-a lipsit nici salata boeuf (devenita de curcan sau pui sau, si mai simplu, fara carne), care a ajuns nelipsita pe masa de sarbatoare a romanului.
Pe langa toate acestea, trecem la nivelul urmator. Cel al avansatilor. Cei carora le plac gusturile amestecate si nu ezita sa manance vita in sos de afine sau sufleu de conopida. Iar actorul Vladimir Gaitan le recomanda fragi cu smantana si zahar, dati la rece si serviti cu... mamaliga fierbinte.