Regina Elisabeta a II-a, sfătuită de medici să renunțe la alcool. Ce îi plăcea să consume în fiecare seară

Ultima actualizare: 15-10-2021 17:10
Regina Elisabeta a II-a - 12
Getty

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool. Cu puțin timp în urmă, aceasta a fost fotografiată în timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston.

Deși se află într-o condiție fizică bună, Regina Elisabeta a fost sfătuită să renunțe la Martiniul pe care obișnuiește să îl consume în fiecare seară.

Potrivit unor surse apropiate de Casa Regală, medicii i-au spus reginei să renunțe la consumul de alcool, excepții fiind ocaziile speciale, pentru a se asigura că va fi cât se poate de sănătoasă pentru programul încărcat din această toamnă, dar și pentru Jubileul de Platină din iunie 2022, scrie vanityfair.com.

Reginei i s-a spus să renunțe la Martiniul pe care îl consumă în fiecare seară. Nu este o problemă pentru ea, nu consumă foarte mult alcool, dar pare puțin nedrept faptul că la această vârstă este nevoită să renunțe la una din plăcerile vieții ei”, a transmis un prieten al familiei.

Regina Elisabeta a trecut printr-o perioadă foarte grea după ce soțul ei, Prințul Philip, a murit în luna aprilie. În lunile recente, Majestatea Sa a părut a fi fericită și plină de energie și entuziasm în timp ce își îndeplinea îndatoririle.

Deși este rar văzută consumând alcool în public, se pare că reginei îi place să se răsfețe seara cu un Martini.

La cină, regina obișnuiește să bea un pahar de vin dulce, iar înainte de culcare un pahar de șampanie.

Însă, de acum, regina va consuma doar apă sau sucuri. „Nu va mai bea alcool. Medicii vor să se asigure că se menține în formă”, a spus una dintre surse.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO