Reclama pentru care Scarlett Johansson e cenzurata la Super Bowl si a renuntat la rolul de ambasadoare Oxfam. VIDEO

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a anuntat ca isi intrerupe legatura cu organizatie umanitara, Oxfam International, pentru a sustine compania israeliana, SodaStream, inainte de Super Bowl.

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii, miercuri, de purtatorul de cuvant al vedetei americane se afirma ca actrita in varsta de 29 de ani are "diferente de opinii fundamentale" cu Oxfam International, intrucat acest grup ce cuprinde mai multe organizatii umanitare se opune oricarei forme de comert cu asezarile israeliene din acea regiune, considerand ca acestea sunt ilegale si ca ele neaga drepturile palestinienilor.

"Scarlett Johansson a decis sa renunte la titlul de ambasadoare Oxfam dupa o colaborare ce a durat opt ani. Ea si Oxfam au diferente de opinii fundamentale in ceea ce priveste boicotul, retragerea investitiilor si adoptarea de sanctiuni. Este foarte mandra de realizarile sale si de eforturile depuse la galele de strangere de fonduri organizate in timpul colaborarii sale cu Oxfam", se afirma in acel comunicat.

La inceputul acestei luni, actrita americana a devenit primul ambasador global al companiei SodaStream International Ltd. si urmeaza sa apara intr-o reclama pentru acest producator de bauturi racoritoare, ce va fi difuzata in timpul galei Super Bowl, pe 2 februarie.

SodaStream ofera consumatorilor posibilitatea de a-si pregati singuri bauturile racoritoare carbonatate, in functie de propriul gust sau de starea de dispozitie. Compania vrea sa revolutioneze industria bauturilor prin furnizarea unei alternative mai bune, ecologice pentru consumatori.

Citește și
Scarlett Johansson
Actrita Scarlett Johansson s-a logodit cu iubitul ei francez, jurnalistul Romain Dauriac
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

In spotul publicitar pentru SodaStream, Scarlett Johansson isi prepara singura o bautura carbogazoasa si transmite pe final "Sorry, Coke and Pepsi" ( n.r. Imi pare rau, Coca-Cola si Pepsi). Reclama a fost cenzurata, la cererea postului FOX care transmite gala, pentru a scoata aceasta fraza din moment ce Pepsi sponsorizeaza tot show-ul de la pauza Super Bowl-ului.


SodaStream International a fost criticata de activistii pro-palestinieni pentru faptul ca si-a mentinut o fabrica de mari dimensiuni intr-o colonie israeliana din Cisiordania, un teritoriu ocupat de Israel in 1967 si reclamat de palestinieni.

Raspunzand acestor critici, Scarlett Johansson a declarat, saptamana trecuta, ca este "o sustinatoare a cooperarii economice si a interactiunii sociale intre un Israel democratic si Palestina".

Oxfam a reactionat imediat, spunand ca "va analiza implicatiile pe care le are noua declaratie a ei asupra rolului de ambasador global pentru Oxfam detinut de Scarlett Johansson".

Scarlett Johansson a lucrat ca ambasador global pentru Oxfam din anul 2007, strangand fonduri si promovand eforturile de combatere a saraciei globale.

In rolul ei de ambasadoare Oxfam, actrita americana a calatorit in India, Sri Lanka si Kenya pentru a creste gradul de constientizare in randul opiniei publice in legatura cu impactul pe care le au asupra oamenilor dezastrele traumatizante si saracia cronica.


 
Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie in viata, potrivit revistei Esquire
Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie in viata, potrivit revistei Esquire

Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata din nou cea mai sexy femeie in viata de editorii revistei Esquire, la sapte ani dupa ce a primit acest titlu pentru prima oara, informeaza huffingtonpost.com.

<b>Actrita Scarlett Johansson s-a logodit cu iubitul ei francez, jurnalistul Romain Dauriac</b>
Actrita Scarlett Johansson s-a logodit cu iubitul ei francez, jurnalistul Romain Dauriac

Frumoasa actrita Scarlett Johansson a fost filmata zilele trecute purtand un inel de logodna, primit de la iubitul ei, francezul Romain Dauriac.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.