Premiera filmului "Ultimul Duel", un prilej pentru ca Jennifer Lopez și Ben Affleck să-și arate afecțiunea

Ultima actualizare: 11-10-2021 10:13

Pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck, fiecare ieșire publică este un prilej pentru a-și arăta afecțiunea unul față de celălalt.

Cea mai recentă apariţie a avut loc la New York, în acest weekend, la premiera filmului "Ultimul Duel", în care Ben Affleck apare alături de prietenul său Matt Damon.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au atras toate privirile imediat ce au păşit pe covorul roşu. Au pozat tandru în faţa fotoreporterilor şi au fost numai un zâmbet. Cei doi au început o nouă relație în luna aprilie, după aproape 18 ani de pauză.

Pentru evenimentul din New York, actorul a ales un costum clasic, iar cântăreaţa în vârstă de 52 de ani - o ţinută care i-a pus în valoare silueta. Nu şi-a scăpat iubitul din priviri nici când acesta le povestea jurnaliştilor despre noul său film, în care joacă alături de bunul său prieten, Matt Damon.

Ben Affleck, actor: "În primul rând, este o poveste adevărată, inspirată din istorie. Filmul spune povestea unei femei cu adevărat curajoase, extraordinare, care a reușit să facă ceva incredibil în ciuda obstacolelor care i-au ieşit în cale."

Bazat pe fapte reale, filmul prezintă ultimul duel judiciar din Franța, o metoda prin care se făcea dreptate în Evul Mediu. Combatanți au fost Jean de Carrouges și Jacques Le Gris, doi prieteni care devin aprigi rivali. Femeia despre care vorbeşte Ben Affleck este Marguerite, soția celui dintâi. Ea spune că a fost agresată de Le Gris, dar acesta neagă.

Totuși, femeia insistă să facă publice detalii despre presupusa agresiune, un act de curaj extrem în acele vremuri, care îi pune viața în pericol.

Jodie Comer, actriţă: "Interpretând personajul Marguerite, am simțit că am o oarecare datorie faţă de cum prezint faptele pe ecran. Ştim cu toţîi că în lume există mulţi oameni care trec prin astfel de suferinţe violente, sunt femei care se luptă să deţină controlul asupra propriului corp."

Matt Damon, actor: "Este un film care cred că îi va incita pe oameni la discuţîi și îi va face să reflecteze. Este o poveste incredibilă despre o femeie remarcabilă."

Filmul va avea premiera în cinematografele din toată lumea, vineri, pe 15 octombrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO