Povestea UNTOLD: ore în șir de dans, amintiri frumoase şi zeci de mii de fani fascinaţi de festival


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 06 August 2018 13:11
Categorie: Stiri Mondene

Un nou capitol din frumoasa poveste Untold a ajuns la final, mult după răsăritul soarelui. Publicul neobosit nu s-a lăsat dus acasă atâta timp cât DJ-ul îndrăgostit de România, Armin van Buuren, a făcut spectacol pe scenă.

S-a dansat ore în șir şi s-au scris amintiri frumoase, care vor fi păstrate în inimiile miilor de tineri fascinaţi de acest festival.

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti a apărut pe scenă după miezul nopţii. Odată ajuns în fata zecilor de mii de fani, DJ-ul olandez Armin van Buuren s-a dezlănţuit, iar publicul nu a contenit să-l aplaude.

Cu o energie greu de descris în cuvinte, Armin i-a cucerit şi unit pe toţi cei prezenţi.

Artistul, obişnuit deja cu publicul de la Untold, recunoaşte că şi în acest an a avut parte de o experienţă minunată.

Armin van Buuren: "Mă simt minunat să fiu din nou aici, iubesc ţara asta, îmi place că pot să îmi prezint muzica în felul meu. Toată lumea mă întreabă cât de mult voi fi pe scenă? Şi că se pariază pe asta. Nu lungesc doar de dragul de a lungi, depinde dacă atmosfera e bună si mulţimea e încântată."

Şi cei de la Black Eyed Peas au scris istorie în ultima noapte a festivalului. Au urcat pe scenă şi au făcut publicul venit din toată lumea să vibreze pe muzica lor.

Parcă neobosiţi, fanii au cântat într-un glas melodiile preferate.

"Mă distrez de minune. Untold e cel mai tare festival din lume!"

Iar energia transmisă de oameni i-a uimit pe artişti.

Black Eyed Peas: "A trecut ceva timp de când nu am mai fost la un show de aşa anvergură. Motiv pentru care vă mulţumim şi îi apreciem enorm pe fanii noştri romani. Sincer să fiu înainte să ajungem aici am subestimat festivalul. Nu ne-am aşteptat să fie atât de gigant şi îmi cer scuze pentru asta".:

Spectacol au făcut şi DJ-ii Tujamo şi Fedde Le Grand.

DJ Tujamo: "Am mai spus-o şi o spun şi acum: publicul de aici e cel mai minunat şi plin de energie. Şi nu exagerez deloc. E incredibil!"

Peste 350.000 de tineri au scris împreună un nou capitol din povestea Untold, care, după patru zile şi patru nopţi de distracţie, a ajuns la final. Organizatorii promit că povestea va continua.

VIDEO PROTVPLUS.RO