Phil Collins, avere decimată de divorţuri

Ultima actualizare: 09-05-2012 14:22
divorţaţi celebri

Phil Collins a ajuns la al treilea divorţ, care îl va costa 37,7 milioane de euro, mai scump decât pe Paul McCartney, care i-a plătit fostei neveste 32,5 de milioane de euro.

A treia soţie a lui Phil Collins, Orianne, era cu 22 de ani mai tânără decât cântăreţul. Nu a rezistat alături de el decât 7 ani. Până acum nimeni nu a aflat motivul divorţului, dar se ştie că, după o ceartă aprigă, Phil şi-a făcut bagajele şi a plecat. 

Pe lângă averea cash, Orianne va primi şi o reşedinţă de lux din Geneva, evaluată la 25 de milioane de euro. Cei doi copii ai fostului cuplu au opt şi, respectiv, patru ani.

Paul McCartney şi Heather Mills

Divorţul lui Phil Collins îl depăşeşte pe cel dintre fostul Beatles Paul McCartney şi Heather Mills. După certuri interminabile, dezvăluiri în presă, injurii şi de o parte şi de alta, Heather a plecat victorioasă de la tribunal cu 32,5 milioane de euro.

Thierry Henry şi Claire Merry

Chiar dacă divorţul celebrului fotbalist nu a adus o cifră exactă a pagubei, fosta ar fi obţinut de la Henry cam 10 milioane de lire sterline, adică aproape jumătate din averea estimată la 25 de milioane.

Roman Abramovici şi Irina

Irina a devenit una dintre cele mai bogate femei din Rusia şi din întreaga lume, după ce faimosul proprietar al clubului de fotbal Chelsea a decis să fie un om liber. Nu se ştie suma exactă obţinută de Irina, dar este estimată între 1 şi 2 miliarde. De euro.

Dan şi Camelia Şucu

Scump a fost însă şi un divorţ de pe meleagurile mioritice. Chiar dacă Phil şi Paul nu au auzit de Dan şi Camelia Şucu. Proprietar al unei importante firme care produce mobilier, omul de afaceri a plătit scump libertatea. 40 de milioane de euro au făcut-o pe Camelia cea mai bogată femeie din România.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO