Paris Hilton: Geanta cu droguri nu e a mea. Nu am posete atat de ieftine

Ultima actualizare: 05-11-2012 07:14
Paris Hilton

Retinuta la sfarsitul saptamanii trecute pentru posesie ilegala de cocaina, Paris Hilton a gasit repede o explicatie pentru a scapa de acuzatii.

Mostenitoarea Hilton a declarat ca geanta in care se afla cocaina nu era a ei. Ea nu are nicio geanta atat de ieftina, toate accesoriile ei fiind de firma.

Vineri seara, la un control al masinii blondei, politistii din Las Vegas au avut surpriza sa gaseasca in vehicul droguri, asa ca Paris a fost luata pe sus.

Blonda era in masina unui prieten. Politistilor le-a atras atentia faptul ca pe fereastra masinii iesea un fum gros, pe care l-au suspectat ca fiind de la marijuana. Asa ca au oprit masina si au gasit asupra lui Paris ceva ce credeau ca este cocaina. Testele efectuate au aratat ca aveau dreptate.

Blonda e de-a dreptul ingrozita de gandul ca ar putea ajunge la inchisoare. Vedeta si-a angajat deja un avocat pentru a-si dovedi nevinovatia.

"Geanta in care se aflau drogurile nu e de firma si e prea ieftina ca sa fie a ei. Paris spera ca autoritatile sa o creada si sa o elibereze", a declarat un prieten al blondei.

In vara, blonda a fost arestata la Cupa Mondiala din Africa de Sud, la meciul Brazilia - Olanda, tot pentru posesie de droguri. Prietena cu care era a marturisit ca, de fapt, cocaina ii apartinea ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO