Parodie de Oscar: Meryl Streep cu mustata si Hellen Mirren pe post de luptator intergalatic

Ultima actualizare: 28-10-2012 18:16

Nici nu s-a terminat bine gala Oscarurilor, ca americanii sunt invadati de parodii de toate felurile. Cea mai urmarita in acest moment in Statele Unite este cea realizata pentru un talk-show de televiziune.

Peste 30 de vedete de prim rang de la Hollywood s-au lasat filmate in ipostaze care mai de care mai traznite. Totul pentru distractia lor si evident, a noastra.

Nebunia de 9 minute incepe cu o poveste despre un barbat, o femeie si un varcolac si continua cu o casatorie intre cel mai versat spion din lume si presedintele Statelor Unite, oficiata de Antonio Banderas.

Spumoasa parodie, ticsita cu vedete, continua cu Collin Farrell, pe post de genist. Are alaturi de el un prieten de nadejde, un caine din rasa Golden Retriever, care il ajuta sa scape de o bomba plasata pe stadion. Urmeaza Charlene Theron si Tom Hanks.

O vedem pe Meryl Streep cu mustata, Hellen Mirren pe post de luptator intergalatic si Matt Damon in forma unui ciorchine urias.

Apogeul parodiei realizate cu patru luni inaintea decernarii Oscarurilor este atins cand George Clooney incearca sa salveze Pamantul de un Hitler de culoare si de sex feminin, pregatit sa invadeze Terra, calare pe un meteorit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO