Nunta si botez in familia Zenga! Walter si Raluca s-au casatorit religios

×
Codul embed a fost copiat

Ce vis poate sa fie mai frumos si mai real pentru o femeie ca acela de a ajunge in fata altarului cu barbatul pe care-l iubea inca de copila?!
 

Inamorata iremediabil de marele portar al Squadrei Azzurra, Walter Zenga, Raluca, sotia sa, a ajuns duminica cu el si in Casa Domnului.

La cinci ani de la casatoria civila, cei doi s-au cununat intr-o bisericuta din Bran, dupa care si-au botezat fetita, pe Samira Valentina. La cele doua evenimente, invitatii, 140 la numar, vor chefui cu sarmalute si muzica populara, in cel mai pur stil romanesc.

Sotii Zenga au avut parte de un cer incredibil de albastru si de o zi minunata pentru nunta si botez. Fara voal, cu trandafiri in par si o rochie simpla, mireasa parea ca pluteste. A impartit zambete in stranga si-n dreapta.

La fel de vesela a fost si Samira, domnisoara care saptamana trecuta a implinit 6 luni. De confortul ei s-a ocupat personal tatal, gatit ca un mire ce este.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Tinuta miresei, scurta, cu un umar gol si trena lunga a fost comandata la o renumita casa de moda din Italia, dupa un model gandit chiar de Raluca, care si-a dorit sa fie nonconformista. Walter s-a rezumat la un costum negru, elegant.

Prima slujba oficiata a fost cea de nunta, timp in care bebelusul Zenga a stat cuminte in curtea bisericii impreuna cu bona. Apoi, Sami a intrat in scena. Apa in care a primit taina botezului a fost presarata cu petale de trandafiri roz, iar cristenlina imbracata in tul de aceeasi culoare.

La ambele ceremonii au participat si cei trei baieti ai marelui portar.

Petrecerea de nunta si botez, care a costat in jur de 50.000 de euro, a fost organizata la un complex turistic din Bran.

Cum insasi mireasa nota pe blogul personal "nici urma de snobism gastronomic in meniul nostru: de la "hectare" de gustari ardelenesti la sarmalute si pastrav proaspat de la munte, gratar romanesc, prajituri bune ca de casa "unse" cu cele mai vestite "licori din crama".

Povestea dintre Walter si Raluca a inceput in 2003. Pe atunci, el antrena FC National. Prietenii stiu insa ca Raluca il iubeste inca din anii '90, cand el apara poarta nationalei Italiei.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
A nascut Raluca Zenga! Walter a devenit tata pentru a patra oara
A nascut Raluca Zenga! Walter a devenit tata pentru a patra oara

Raluca Zenga a nascut o fetita care se va numi Samira. Antrenorul formatiei Palermo mai are trei copii din primele sale doua casnicii.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.