SHOW-ul anului la Bucuresti. Lady Gaga in fata a 35.000 de fani: "Voi sunteti viata universului meu"

×
Codul embed a fost copiat

Stirileprotv.ro v-a tinut conectati la atmosfera din Piata Constitutiei, acolo unde Lady Gaga a sustinut un concert in fata a zeci de mii de fani din Romania si toata lumea.

Bucurestiul a asistat la un concert superb in Piata Constitutiei, acolo unde artista controversata Lady Gaga a cantat in fata a 35.000 de oameni.

Lady Gaga a urcat pe scena costumata ca o regina din Evul Mediu, calare pe un cal, alaturi de echipa sa de dansatori.

Artista care in 2011 a incasat 90 de milioane de dolari din vanzarile de albume si concerte si-a inceput recitalul la ora 20:45, pentru ca aproape doua ore mai tarziu sa anunte publicul ca va urma ultima piesa.

Afla cum iti ajuti copilul sa isi cultive talentul

Citește și
Lady Gaga
PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

In timpul concertului, Lady Gaga le-a multumit romanilor pentru caldura cu care au primit-o la Bucuresti:

"Toata lumea a fost atat de draguta si de buna cu mine aici, in Romania. Voi va distrati? Voi sunteti viata intregului meu univers. Aici vin mereu pentru inspiratie, aici, in fata voastra, pe scena, este inspiratia mea."'

In jurul orei 23:00, concertul s-a incheiat.

FOTO: Mediafax, Remus Achim

LIVE TEXT LADY GAGA LA BUCURESTI:

23:54 Lady Gaga a avut nevoie de doua ambulante dupa concert. Aflati aici ce a patit artista.

23:06 Fanii au postat pe internet un videoclip socant cu un admirator al lui Lady Gaga batut de bodyguarzii acesteia in momentul in care a incercat sa-i ia un autograf. VIDEO AICI

23:00 Concertul s-a incheiat.

22:43 Lady Gaga a revenit pe scena pentru bis, in aplauzele fanilor.

22:38 Ultima piesa din concert s-a incheiat, luminile s-au stins, iar oamenii aplauda si striga sperand ca Lady Gaga sa revina pe scena pentru un BIS.

22:32 "Acesta este ultimul cantec", a anuntat Lady Gaga.

22:15 Cei peste 30.000 de fani prezenti in Piata Constitutiei au cantat alaturi de Lady Gaga piesa Poker Face.

22:10 Lady Gaga a aparut imbracata pe scena in mireasa.

gaga mireasa

 

 

 

 

 

 

 

 

21:34 Gest emotionant facut de Lady Gaga in fata fanilor romani. S-a asezat in genunghi pe scena in fata lor si le-a spus: "Toata lumea a fost atat de draguta si de buna cu mine aici, in Romania. Voi va distrati? Voi sunteti viata intregului meu univers. Aici vin mereu pentru inspiratie, aici, in fata voastra, pe scena, este inspiratia mea."

lady gaga 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21:25 Piata Constitutiei a erupt in momentul in care piesa Just Dance a inceput sa se auda in boxe. Piesa a fost nominalizata la 6 premii Grammy.

21:17 Iata ce posteaza pe Twitter cativa romani prezenti la concertul Lady Gaga:

21:10 Toata Piata Constitutiei canta in acest moment alaturi de Lady Gaga piesa "Bad Romance". In urma cu cateva zile, artista tocmai a lansat spotul publicitar pentru propriul parfum, FAME, revolutionar pentru ca este primul parfum cu lichid negru.

21:00 Cum s-a costumat Lady Gaga pentru inceputul acestui concert.

lady gaga costumatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20:57 Iata cum arata atmosfera din Piata Constitutiei de pe scena.

20:45 Lady Gaga a urcat pe scena in aplauzele spectatorilor. Artista a intrat ca o regina din epoca medievala, calare pe un cal format din doi dansatori.

lady gaga 1

 

 

 

 

 

 

 

 

20:42 Conform Forbes, Lady Gaga a incasat din vanzari de albume, concerte si alte contracte 90 de milioane de dolari anul trecut, adica dublu fata de urmatoarele doua artiste din topul celor mai bine platite dive din muzica. Taylor Swift a incasat 45 de milioane de dolari, in timp ce Katy Perry a strans 44 de milioane de dolari.

20:35 Colegii de la Yoda.ro ne prezinta cele mai vizionate 10 videoclipuri Lady Gaga pe Youtube.

20:25 Ministrul Turismului Eduard Hellvig asteapta 15.000 de turisti straini pentru acest concert: Concertul artistei Lady Gaga la Bucuresti, la care va fi promovat brandul Romaniei pentru 93.000 de euro, atrage 15.000 de turisti straini, potrivit ministrului de resort, Eduard Hellvig, estimare contrazisa insa de hotelieri, care nu simt un aflux de turisti in Capitala: "In raportul care a fost supus exista un numar de 15.000 de turiști straini (n.r. - care vor veni la concertul Lady Gaga). Vom vedea numarul de bilete care a fost vandut turiștilor straini. Trebuie sa retineti ca exista acest tip de turism de city break, care il folosesc foarte mulți nemți și britanici", a afirmat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

20:15 Lady Gaga a comis o gafa inainte de concert. Si-a anuntat fanii de pe Twitter ca va sustine evenimentul de pe un stadion.

20:05 Trupa The Darkness si-a incheiat recitalul de warm-up inainte ca Lady Gaga sa-si inceapa showul.

19:00 Fanii au pozat si postat pe Twitter primele imagini cu Lady Gaga salutandu-i de pe scena.

18:30 Diva a ajuns in Piata Constitutiei si a urcat pe scena pentru a-i saluta pe fanii care s-au strans cu 2 ore inainte de startul evenimentului.

18:00 Lady Gaga a plecat de la hotelul unde a stat cazata in Bucuresti si se indreapta spre Piata Constitutiei.

17:00 Lady Gaga a ajuns ieri la Bucuresti de la Sofia, cu autocarul. Iata primele imagini cu artista in Romania.

LADY GAGA LE-A ACORDAT AUTOGRAFE FANILOR

Daca miercuri a stat cateva clipe intre admiratorii ei, joi i-a tinut ca pe jar. N-a avut curiozitatea sa bata la pas Bucurestiul. Un paparazzo care a fortat nota a incercat miercuri sa fotografieze lenjeria intima purtata de Lady Gaga.

Incidentul s-a petrecut chiar in fata hotelului in care a fost cazata artista. Imbracata in negru cu auriu, cu pantofi inalti si nelipsitii ei ochelari de soare, Lady Gaga a aparut printre fani si a incitat imaginatia unora.

Pret de 2-3 minute a stat la cativa centimetri de ei si le-a dat autografe. Cativa au avut norocul sa se si fotografieze cu vedeta.

Chiar inainte de a intra in receptie, un tanar a insistat sa vada ce desuuri poarta Gaga. Unul dintre bodyguarzii artistei, mare cat un munte, l-a potolit instantaneu.

Iar asta nu a fost tot. Cel care se ocupa de siguranta divei i-a luat individului aparatul si l-a inapoiat abia dupa ce a sters pozele deplasate, sau cel putin asta a crezut.

Si totusi, doua ore mai tarziu, una dintre fotografiile facute de paparazzo a aparut pe net, iar vanatorii de astfel de poze au reputat un succes unic in Romania.

In acest moment canta Lady Starlight, urmeaza trupa The Darkness, iar la ora 20.30 Piata Constitutiei o sa sara in aer.

Atmosfera este asadar una exploziva, o atmosfera pe care au creat-o singuri fanii artistei. Aceste mii de tineri care traiesc pentru Lady Gaga, pentru mesajele si pentru piesele ei. Cel putin asta au demonstrat pe tot parcursul zilei de azi.

Nu-i usor sa arati ca o iubesti pe Lady Gaga. Infruntarea finala a celor mai indarjiti dintre fani este selectia "micilor monstri", dupa cum ii rasfata chiar vedeta.

Doar cativa primesc un loc in "tarcul monstruletilor", instalat foarte aproape de artista. Iar pentru asta fac multe sacrificii. O urmeaza peste mari si tari, traiesc si dorm langa scena zile intregi. Unii reusesc, altii nu.

Melisa ar fi in stare de orice pentru Lady Gaga. A mers pana in Hong Kong, la un concert al vedetei, sa faca o fotografie cu ea. Nu a reusit si nici ieri n-a avut mai mult noroc.

Joi dimineata, dupa ce a dormit in piata, a fost prima la gardul instalat in fata scenei, sperand sa primeasca Cheia lui Lady Gaga, care ii permite accesul in spatele scenei. Taman azi s-au schimbat regulile.

Pe la ora 4 si jumatate, visul Melisei parea sa se transforme totusi in realitate. Doi membri ai stafului artistei au extras-o din grupul monstruletilor.

TOP 10 Cele mai vizionate videoclipuri Lady Gaga pe Youtube

Nu la fel de norocos ca Melisa a fost fanul-robot, care a incercat miercuri seara sa intre in hotelul in care este cazata Lady Gaga.

A investit o multime de bani in costumul de robot, care nici nu-i foarte usor de purtat.

Nebun dupa Gaga, asa cum singur se declara, este si Mircea. El a dat peste 500 de euro pe tinuta si este sigur ca va fi remarcat. Mai ales ca poarta tocuri.

Ii face concurenta Michelle. A venit din Bologna si spune ca nu pleaca pana cand nu ii da un cadoul artistei.

Joi seara, 4 oameni vor fi cu adevarat fericiti. Printre ei si Melisa, pe care ati cunoscut-o mai devreme.

Cu putin timp inainte de inceperea showului a aflat ca impreuna cu alti trei mici monstruleti o va intalni personal pe Gaga.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Lady Gaga canta la Bucuresti pe cea mai mare scena folosita vreodata intr-un turneu international
Lady Gaga canta la Bucuresti pe cea mai mare scena folosita vreodata intr-un turneu international

Concertul pe care Lady Gaga il va sustine joi, in Piata Constitutiei din Capitala, se va desfasura pe o scena cu o suprafata de 3.000 de metri patrati si va implica 850 kilowati de lumina si 600 kilowati de sunet, informeaza organizatorii.

PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO
PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO

Controversata Lady Gaga este in Romania. Cantareata a ajuns in jurul orei 12.00 la Bucuresti, direct din Bulgaria, cu un autocar.

3.000 de romani contra Lady Gaga:
3.000 de romani contra Lady Gaga: "Suntem un popor crestin. Blasfemiile si hulele sunt pacate"

Internet de mare viteza, televiziune prin satelit, masaje de relaxare si multe bauturi energizante. Iata ce a comandat, printre altele, Lady Gaga, cu trei zile inainte sa ajunga la Bucuresti cu un nou spectacol din turnelul ei: "Born This Way Ball".

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.