Mostenitoarea averii Swarovski s-a casatorit intr-o rochie cu 500.000 de cristale. Pretul astronomic la care s-a ridicat

Ultima actualizare: 24-06-2017 07:03
Victoria Swarovski - Splash
Splash News

Mostenitoarea averii Swarovski, Victoria Swarovski, s-a casatorit in weekend, in orasul italian Triest, intr-o ceremonie de lux la care a purtat o rochie de mireasa cu 500.000 de cristale.

 

Rochia a costat peste un milion de dolari, informeaza mirror.co.uk.

Victoria Swarovski, in varsta de 23 de ani, s-a casatorit cu Werner Mürz, investitor in domeniul imobiliar. La ceremonia care a avut loc in orasul italian Triest, in Catedrala San Giusto, au participat 250 de prieteni apropiati si membri ai familiei. Mireasa a fost condusa la altar de tatal ei, Paul Swarovski.

Rochia de mireasa, in valoare de peste un milion de dolari, decorata cu 500.000 de cristale Swarovski, are o trena imensa si cantareste 46 de kilograme. Mireasa a purtat si un voal de 8 metri lungime, cercei cu diamante si o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choo. Verigheta sa este decorata, de asemenea, cu diamante.

Nunta a durat trei zile, cu doua petreceri care au urmat dupa ceremonie.

La prima petrecere mireasa a purtat o rochie alba mai simpla, iar pentru cea de-a doua petrecere a ales o rochie rosie voluminoasa, decorata, de asemenea, cu sute de mii de diamante rosii mici.

Victoria Swarovski este cunoscuta in Austria, unde a cantat inca din copilarie, obtinand primul contract cu Sony la varsta de 17 ani. A cantat in melodia tematica a filmului ”Cronicile din Narnia: Calatorie pe mare cu Zori-de-Zi/ The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader”, ”There's A Place For Us”, si a castigat versiunea germana a competitiei ”Dancing With The Stars” in 2016.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO