Festivalul Afterhills, pe ultima suta de metri cu pregatirile. Bob Sinclair, printre artisti care vor urca pe scena din Iasi

Ultima actualizare: 24-06-2017 07:03

Cel mai mare festival din Moldova a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile.

Organizatorii Afterhills au mobilizat sute de voluntari, iar la montarea scenelor se lucreaza zi si noapte.
Spectacolele incep vineri, si timp de trei zile vor concerta la Iasi trupe si artisti ca ATB, John Newman si Bob Sinclair.

Pregatirile pentru festival sunt in grafic, spun organizatorii, iar voluntarii au grija de cele mai mici detalii: de sunet si lumini de pe cele 4 scene.

La festivalul Afterhills, organizat la marginea Iasiului, sunt asteptati peste o suta de artisti si zeci de mii de oameni din toata tara, dar si din strainatate.

Ovidiu Biber, manager festival: "Suntem foarte foarte aproape de inceperea festivalului. Sunt zeci de mii de oameni care si-au anuntat prezenta la Iasi din Franta, Germania, Marea Britanie si Republica Moldova. E un festival hibrid, un festival nou. Vom avea ATB John Newman si Bob Sinclair."

Sincron Bogdan Curteanu, arhitect: "Scena din spate este cea mai mare din Romania, construita tridimensional. Are 16 metri lungime si 16 metri inaltime. S-au folosit peste 3 tone de material."

Un abonament in zona VIP, pentru cele 3 zile de festivalul, costa 449 lei, iar un abonament obisnuit - 250 de lei. Studentii beneficiaza de reduceri.

Intre timp, sute de tineri s-au alaturat echipei de voluntari.

Victor Mandric, organizator: "Am alcatuit o echipa de voluntari care ne ajuta"
Reporter: "Ce se va intampla de vineri aici?"
Victor Mandric, organizator: "Va fi nebunie, in primul rand!"

Gabriel Harabagiu, Viceprimar Iasi:"Cu siguranta, Iasiul are nevoie de un asemnea festival, tinand cont si de experienta altor orase similare ca dimensiune cu orasul nostru."

Festivalul se incheie duminica, iar cei care si-au luat bilete vor avea desigur acces la zona de camping si terase, in toate cele trei zile.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO