Monica Columbeanu vrea sa fie DJ la Radio InfoPro

Ultima actualizare: 05-04-2012 22:21
Monica Columbeanu

Pentru inceput, va prezenta Romanian Top 20, pe 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor!


Timp de doua ore, in aceasta sambata, de la ora 18.00, alaturi de DJ Marius Onuc, Monica Columbeanu vine la Radio InfoPro sa spuna care sunt cele mai difuzate piese din ultima saptamana, dar si care sunt artistii ei preferati.

Monica Columbeanu a mai spus ca muzica este marea ei dragoste. Iar inainte sa vina in studioul Infopro, pe 14 februarie, va petrece Valentine’s Day ... invatand pentru un examen.

Dar nu este o catastrofa pentru ca – spune ea - sarbatoreste Ziua Indragostitilor in fiecare noapte... impreuna cu sotul ei.

Da, chiar mi-ar placea sa fiu DJ la voi, la InfoPro. Nu fac de obicei acest lucru, dar poate ca il voi face, de dragul vostru.
Monica Columbeanu
"De Valentine`s Day probabil ca voi invata, pentru ca pe 15 am examen. Eu si sotul meu oricum sarbatorim in fiecare luna, pentru ca pe data de 13 ne-am cunoscut. In fiecare noapte de 13 spre 14 sarbatorim intalnirea noastra", a mai spus Monica Columbeanu la Radio InfoPro.

Noul format al topului, facut de DJ Marius Onuc, aduce in fiecare sambata la Infopro vedete una si una. Fie ca vorbim de celebritati din showbiz sau de pe scena politica, invitatii vin sa faca show la Romanian Top 20!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO