Mihaela Radulescu a fost amenintata "fata in fata" si s-a dus la Politie. "A pomenit si de copilul meu"


Ultimul update: Duminica 22 Martie 2015 07:09
Data publicarii: Joi 19 Martie 2015 12:14
Categorie: Stiri actuale
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu a ajuns la Politie, in cursul acestei saptamani, unde a depus o reclamatie impotriva unei persoane care a amenintat-o pe ea, dar si pe fiul ei.

Mihaela Radulescu a spus printr-un mesaj pe Facebook ca a fost amenintata de un barbat "care locuieste in Monaco". Vedeta spune ca a reclamat incidentul la Politia Romana, pentru ca amenintarea l-a vizat si pe fiul ei.

De asemenea, vrea ca toti prietenii ei de pe Facebook sa afle despre incident tocmai pentru ca in toata aceasta poveste a fost amestecat si copilul ei.

Iata mesajul integral postat pe Mihaela Radulescu pe pagina personala de Facebook:

"Gata, incepe !:))) Am primit si prima amenintare fata in fata. Stati linistiti, nu de la vreun telespectator care a crezut ca se uita la "Viata spirituala" si nimerise pe "...au talent, Doamne-ajuta":)), ci de la unul dintre "domnii" despre care am scris candva, aici. Omul era la cumparaturi, in Monaco, unde si locuieste - sper ca-si cumpara ceva in dungi sau e personal shopper pentru vreun procuror :))). Glumim, pamfletam, dar omul chiar m-a amenintat - asa, "barbateste", ca de la infractor la femeie. M-am dus la politia din tarisoara asta, am relatat intamplarea si faptele de-au generat-o. In amenintare a pomenit si de copilul meu, asa ca m-am gandit sa va spun si voua cam cat de josnici sunt unii, cand sunt in panica. In continuarea vietii si a serii, s-auzim de bine si de legile in vigoare, zic:)"

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO