Maria Marinescu a divortat dupa 6 ani de casnicie. Cat de mica este pensia alimentara pe care i-o va plati fostul sot

Ultima actualizare: 24-06-2015 06:59

Creatoarea de moda Maria Marinescu este o femeie libera. Ea a divortat de omul de afaceri francez Frank Colin, aflat intr-o inchisoare franceza.

Dupa aproape un an si jumatate de incertitudini, Maria Marinescu a divortat in sfarsit de fostul luptator din Legiunea Straina, francezul Frank Colin. Prin sentinta definitiva a Judecatoriei Sectorului 1, creatoarea de moda revine la numele de domnisoara.

Oficial, divortul este unul de comun acord, insa nu mai e un secret pentru nimeni ca ruptura dintre Maria si Frank a intervenit putin inainte ca ea sa intorduca actele de divort. Colin fusese arestat la Paris intr-un caz de trafic cu cocaina din Republica Dominicana. Tot ce isi promisesera in 2009, cand s-au casatorit in Franta era de-acum istorie.

Incarcerarea celui care parea un prosper om de afaceri, candva si garda de crop pentru personalitati franceze, a schimbat totul. La fel si ziua in care casa Mariei Marinescu din cartierul Primaverii a fost perchezitionata de politistii francezi si procurorii DIICOT. Ea s-a despartit de Frank si se va ocupa de cresterea lui Levin, baietelul lor de cinci ani. Tatal va trebui sa ii plateasca lunar pensie alimentara, mai putin de 250 de lei.

Tot prin sentinta de divort, Maria Marinescu a fost obligata sa isi duca baietelul la inchisoare, la Marseille, in vizita la tatal sau. La fiecare doua luni, cate trei ore. Numai asa, spune judecatorul, va putea fi pastrata legatura dintre tata si fiu.

Maria Marinescu s-a iubit in trecut si cu fotbalistul Cristian Chivu si a fost casatorita pentru scurt timp cu baiatul lui Ion Tiriac. Dupa despartirea de Frank Colin, creatoarea de moda a fost vazut si in compania fostului secretar general al guvernului Eugen Bejinariu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!