Mai există cale de împăcare între George Burcea și Andreea Bălan?

Ultima actualizare: 19-05-2020 14:20
Andreea Balan

Cum arată viața de familie a Andreei Bălan de când s-a despărțit de George Burcea? Mai există cale de împăcare? Se gândește la o nouă iubire?

La aceste întrebări și la multe altele adresate de fani, Andreea Bălan a răspuns în ultimul video postat pe vlogul personal. Artista a povestit că deja de mai bine e patru luni, tatăl fetițelor le vizitează pe Clara și pe Ella, iar în timp ce ei petrec timp împreună, ea profită să facă lucruri pe care și le dorește și pentru care altfel nu ar găsi răgaz. Întrebată însă dacă mai există cale de împăcare, Andreea a fost categorică:


“Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mamă și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete. ”

 

Andreea Balan artista

 

 
“Da, nu este ușor să ai doi copii… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei încolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități. Dar este foarte frumos!”

În ceea ce privește o altă relație, Andreea a mărturisit că nu se gândește acum la un nou iubit, pentru că se concentrează pe fiicele ei. Cu toate acestea, a spus că încă mai crede în dragoste și știe că în viitor o să iubească și o să fie din nou iubită.


“Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. “

 

Tot în video-ul de pe vlog, Andreea a mărturisit că ea își ghidează viața după legea atracției și crede că gândurile îți crează realitatea:


“Am mai făcut un vlog în care am povestit cum gândesc, că mereu văd partea plină a paharului. Nu este ușor, este foarte greu. Sunt zile și zile, dar este foarte important ca atunci când te trezești dimineața, să te gândești că ești sănătos, sănătoasă, ai copiii sănătoși. Asta este tot ce contează. Apoi, toate greutățile trebuie luate pas cu pas. Și, foarte important, să nu ne lamentăm și să nu ne victimizăm, pentru că orice lucru greu trece.”

În plus, le-a recomandat fanilor ei să aibă curaj să meargă la terapie, mai ales dacă simt că au probleme de rezolvat. Artista lucrează cu un psiholog de opt ani și este de părere că toți oamenii ar trebui să meargă la un specialist pentru a se cunoaște mai bine.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO