Madonna a sarbatorit implinirea a 58 de ani dansand pe mese in Cuba. Fanii au fost in extaz: "Este incredibil!"

Ultima actualizare: 20-08-2016 07:03

Madonna a mers in Cuba pentru a sarbatori cei 58 de ani pe care i-a implinit marti. Vedeta de la Hollywood a petrecut intr-un restaurant alaturi de prieteni si familie, dar si de zeci de fani.

Artista este foarte legata de insula, avand in vedere ca tatal fiicei sale, Lourdes, este actorul cubanez Carlos Leon. Madonna nu a stat locului nicio clipa. Inconjurata de cei apropiati, dar si de fani, artista a dansat toata noaptea.

Fara sa-si arate varsta, vedeta s-a urcat la un moment dat pe mese si a dansat sub privirile si in aplauzele celor din restaurant.

Diva americana a ajuns in Cuba luni si nu a rezistat prea mult in camera. S-a grabit sa ia pulsul vietii de noapte din Havana. Fanii insa, au asteptat-o ore in sir in fata hotelului din centrul orasului: "Este incredibil! Nu am crezut niciodata ca va veni aici, sper sa se intoarca!", "Suntem foarte fericiti ca a venit! Speram sa revina si sa organizeze si un concert aici."

Madonna este cea mai noua aparitie de la Hollywood din seria starurilor care au vizitat Cuba, dupa reluarea relatiilor diplomatice, anul trecut, dintre insula si Statele Unite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO