Masked Singer, vineri, 25 septembrie. Cine se ascundea sub masca Îngerului

Ultima actualizare: 25-09-2020 22:38
Masked Singer, vineri, 25 septembrie. Cine se ascundea sub masca Îngerului
Pro TV

Fanii show-ului Masked Singer România au aflat în ediția de vineri cine se ascundea sub masca Îngerului.

 

Îngerul a ales în această seară să interpreteze o melodie care să îi facă pe toți să danseze, respectiv piesa Zig Zaga a Loredanei Groza.

Detectivii au apreciat foarte mult alegerea Îngerului, dar și calitățile sale vocale: “Este extraordinar! Bravo!”, a spus Codin Maticiuc. Bazându-se pe indicii, dar și pe prestația sa, detectivii au sugerat trei nume care s-ar putea afla în spatele măștii: Oana Zăvoranu, Monica Bîrlădeanu sau Elena Udrea.

Însă, surpriza a fost uriașă când de sub masca Îngerului a apărut Brigitte Pastramă.

Antreprenoarea a mărturisit că a fost pentru prima dată când s-a aflat pe o scenă, dar că a mai cântat la biserica, ea fiind de rit penticostal.

Tigrul, Vulpoiul, Unicornul, Îngerul și Panda, pe scenă în ediția a 3-a a Masked Singer România

 

O nouă ediție a show-ului Masked Singer România a avut loc, vineri, la Pro TV, iar Tigrul, Vulpoiul, Unicornul, Îngerul și Panda au fost personajele care urcat pe scenă.

10 vedete au rămas nedescoperite, iar celebritățile fac tot posibilul ca identitatea lor să rămână ascunsă.

Dacă săptămâna trecută ne-am despărțit de Vampir, sub mască aflându-se Damian Drăghici, și în această săptămână un alt personaj va fi eliminat și va trebui să-și dezvăluie identitatea în fața tuturor.

Ana Morodan, INNA, Horia Brenciu și Codin Maticiuc vor fi puși în încurcătură de indiciile pe care măștile le vor oferi în această seară, dar și de momentele pe care acestea le-au pregătit.

”Dar cine e? S-a schimbat total de data trecută!”, va spune INNA la apariția primei măști. Monica Bârlădeanu, Elena Udrea, Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor, Smiley, Bogdan Vlădău, Elena Băsescu, Romanița Iovan, Marian Godină, Abi Talent, Tudor Chirilă sau Arsenie (O-zone) sunt câteva dintre numele vehiculate de cei patru detectivi. Dacă vor ghici sau nu, vedem astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Masked Singer. Mai mult LIVE cu Andra Gogan!

 

Începând din această săptămână, în fiecare vineri, de la ora 20:15, Andra Gogan va fi LIVE pe pagina de Facebook PRO TV și va încerca să pună cap la cap toate indiciile din emisiune, alături de un invitat, dar și să descopere extra informații de la măști. În plus, Andra le-a pregătit fanilor show-ului o mulțime de surprize pe Tik Tok.

”Sunt foarte fericită și onorată să fac parte din acest super proiect: Masked Singer România. Aș putea spune că sunt ca un detectiv în online, unde o să transmitem misterul show-ului de pe TV. În fiecare vineri, vă aștept să aflăm mai multe indicii despre persoanele aflate sub mască, LIVE, pe pagina de Facebook PRO TV!”, a spus Andra Gogan.

Andra Gogan este una dintre cele mai influente personalități din mediul online, fiind urmărită de peste 6.6 milioane de utilizatori Tik Tok și 1 milion de subscriberi pe Youtube.

Keyword principal: 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!