Ce vedetă şi-a scos masca în prima ediţie Masked Singer România. Cine era "extraterestrul"

Ultima actualizare: 12-09-2020 09:35
Ce vedeta şi-a scos masca în prima ediţie Masked Singer România. Cine era
Pro TV

Aseară, la Masked Singer România, prima vedetă s-a demascat.

După duelurile dintre Vulpoi și Panda, Tigru și Unicorn, Extraterestrul și Îngerul, publicul și cei patru detectivi au hotărât că Extraterestrul este cel care trebuie să părăsească show-ul și să-și scoată masca în fața tuturor.

O mulțime de momente incendiare și o sumedenie de indicii au oferit aseară cele 6 măști care au urcat pe scena Masked Singer România. Sandra Izbașa, dubla campioană olimpică, a fost cea care și-a ascuns identitatea sub masca Extraterestrului și a mărturisit că pentru ea această experiență a fost memorabilă.

”Avantajul acestei emisiuni este că poți să te desfășori cum vrei tu sub mască. E o experiență care te trece prin toate stările: emoție, suspans, adrenalină. M-am simțit ca la Jocurile Olimpice. M-am străduit foarte mult pentru că știind că am mai filmat cu Horia și Codin, am încercat să fiu altfel față de cum sunt eu de obicei, ca să nu-și dea seama. Și când mi-am dat masca jos, au rămas interziși. Este cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii!”, a declarat sportiva.

Prima ediție Masked Singer România a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 7.4 puncte de rating și 26.1% cotă de piață, în intervalul orar 20:27 – 22:33, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 12.8% cotă de piață. La nivel național, peste 1.2 milioane de telespectatori au adunat indicii și au încercat să ghicească ce super vedete din România se ascund la Masked Singer România.

Săptămâna viitoare, alte 6 măști se vor duela, iar cea care va avea cel mai slab moment al serii va trebui să-și dezvăluie identitatea în fața tuturor. Cel mai spectaculos show TV al momentului este în fiecare vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Masked Singer România – Cine se află în spatele măștii?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!