Iron Maiden promite un spectacol rasunator in Piata Constitutiei: cum va sosi trupa in Romania

Ultima actualizare: 25-07-2013 00:00
Iron Maiden promite un spectacol rasunator in Piat...
Iron Maiden promite un spectacol rasunator in Piat...

Cei peste 10 mii de fani ai legendarei trupe Iron Maiden numara orele pana la marele concert pe care britanicii il vor sustine miercuri in Piata Constitutiei din Capitala.

Va fi un show exploziv, care face parte din Turneul "Maiden England 2013", cu mii de lumini si efecte pirotehnice, dar si o scena impresionanta. Artistii vor sosi cu o aeronava Boeing 757 pilotata de solistul trupei, Bruce Dickinson, vestit pentru pasiunea sa pentru aviatie.

Se anunta un spectacol rasunator in Piata Constitutiei, miercuri seara. O rememorare a turneului din 1988, Maiden England, promit britanicii care vor sosi la Bucuresti cu avionul.

Bruce Dickinson, solistul trupei, va fi cel care va pilota aeronava "Ed force one", un Boeing 757 cu care formatia se deplaseaza in turnee. Bruce are brevet de pilot de multa vreme. In 2007, in timpul unei vizite in Romania, a pilotat un Antonov 2 si a comentat un show aviatic.

"Cand eram copil, nasul meu era in RAF (aviatia militara britanica), unchiul meu era in RAF si ma luau la tot felul de spectacole aeriene. Asa au inceput sa ma atraga avioanele. Sunt destul de norocos, pilotez un Boeing 757" a povestit solistul.

Pana la sosirea celor 6 britanici, in Piata Constitutiei se munceste in ritm alert pentru al patrulea concert Iron Maiden in Romania.

Scena pe care vor concerta cei de la Iron Maiden va avea o suprafata de 270 de mp. Intreaga productie se anunta una spectaculoasa. Pe langa jocurile de lumini si efectele pirotehnice, trupa britanica aduce la Bucuresti si un decor impresionant cu mai multe fundaluri care se vor schimba periodic in timpul concertului.

Nu va lipsi nici Eddie, uriasa mascota robotizata a grupului, actionata de un dispozitiv hidraulic care cantareste nu mai putin de 4 tone. Cu toate ca cei de la Iron Maiden nu au de gand sa inopteze in Bucuresti, le-au trimis totusi organizatorilor o lista de pretentii. Vor cabine cat mai simple si doi maseuri care sa-i rasfete inainte de concert.

Turneul Maiden England 2013 a inceput in luna mai in Spania si se va incheia in octombrie in Chile. In Bucuresti fanii vor canta alaturi de idolii lor piese ca Moonchild, The Prisoner dar si Afraid to Shoot Strangers sau Fear of the dark.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO