Gest disperat. Cum il implora Kristen Stewart pe Robert Pattinson sa se intoarca la ea. FOTO

Ultima actualizare: 28-10-2012 01:25
Kristen Stewart

Pe Robert Pattinson nu l-a interesat prea mult gestul disperat facut de Kristen Stewart in public, in incercarea de a-l convinge sa se impace cu ea.

Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, a fost fotografiata luni in Los Angeles purtand o sapca de baseball si un rucsac - ambele ale lui Robert Pattinson. In plus, pe unul dintre degete afisa inelul de aur primit de la fostul iubit, pe care l-a inselat cu regizorul britanic Rupert Sanders.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU KRISTEN STEWART IMBRACATA IN HAINELE LUI ROBERT PATTINSON

"Rob nu a fost impresionat de fotografia cu Kristen si nu intelege ce incearca sa demonstreze. S-a straduit din rasputeri sa treaca prin aceasta situatie si sa-si promoveze filmul, in acelasi timp incercand sa isi dea seama ce urmeaza sa decida in relatia cu Kristen. Fotografiile cu ea purtandu-i sapca, rucsacul si inelul l-au determinat sa se gandeasca ce fel de joc al mintii joaca", a delarat o sursa anonima pentru radaronline.com.

Kristen a refuzat sa ofere detalii despre ce s-a intamplat intre ea si regizorul britanic, temandu-se de reactia lui Robert, dar si de cea a fanilor.

"Kristen l-a sunat in repetate randuri pe Rob si i-a dat mesaje, dar el nu a vrut sa auda cat de rau ii pare", a mai spus sursa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO