Gafa de proportii a unui prezentator TV american. L-a confundat pe Samuel Jackson cu Laurence Fishburne. VIDEO

11-02-2014 13:36


Samuel Jackson confundat cu Laurence Fishburne de ...
Gafa de proportii a unui prezentator TV american. ...

Prezentatorul postului TV KTLA a facut o gafa de proportii, care va ramane in istoria pasionatilor de cinematografie, cel putin. El l-a confundat pe Samuel L. Jackson cu Laurence Fishburne, intr-un interviu care era LIVE.

Prezentatorul TV l-a intrebat pe actor care a fost reactia fanilor dupa reclama difuzata in pauza galei Super Bowl (finala campionatului de fotbal american), in care, de fapt, jucase Laurence Fishburne.

"Ati primit numeroase reactii dupa reclama aceea de la Super Bowl?", a intrebat Rubin, referindu-se la reclama pentru automobilul Kia in care aparea de fapt Laurence Fishburne.

"Ce reclama la Super Bowl?", a raspuns actorul, cu o expresie derutata pe chip.

Dupa cateva clipe de tacere stanjenitoare, prezentatorul TV a incercat sa puna alte intrebari, insa Samuel L. Jackson a izbucnit si a corectat gafa prezentatorului pe un ton vehement.

"Nu sunt Laurence Fishburne. Nu semanam. Poate ca suntem negri si faimosi, dar nu semanam. (...) Esti reporter de divertisment pentru acest post? Si nu stii sa faci diferenta dintre mine si Laurence Fishburne? Nu cred ca vei avea o cariera foarte lunga", a ripostat Samuel L. Jackson, adaugand ca si el a jucat intr-o reclama, dar pentru un card de credit, ca si Morgan Freeman, de altfel.

"Sunt mai multi tipi de culoare care fac reclame. Eu sunt tipul de culoare din reclama cu replica «Ce e in portofelul tau?». Morgan Freeman este celalalt tip de culoare dintr-o reclama la carti de credit. Poti sa-i auzi doar vocea, asa ca probabil n-ai cum sa il confunzi cu Laurence Fishburne", a mai spus acesta.

Dupa acel interviu, Sam Rubin si-a cerut scuze in direct.

"Sunt extrem de jenat de acest incident si imi cer mii de scuze fata de Samuel L. Jackson si fata de oricine ar fi putut fi jignit de aceasta eroare de diletant", a spus Rubin la finalul emisiunii.

Samuel L. Jackson, actorul fetis al lui Quentin Tarantino, a impresionat publicul si criticii de cinema in "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill 2" si a jucat in peste 100 de filme, dupa ce s-a facut remarcat in 1991 cu rolul din "Jungle Fever", regizat de Spike Lee.

Printre marile realizari ale actorului se numara rolurile din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la Oscar, in 1995, si a castigat un premiu BAFTA, dar si trilogia "Razboiul stelelor/ Star Wars". Jackson a mai jucat, printre altele, in superproductia "Omul de otel/ Iron Man", dar si in "Marul discordiei/ Lakeview Terrace", in regia lui Neil LaBute. A castigat un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin, in 1997, pentru rolul din "Jackie Brown", dar si un premiu pentru cel mai bun rol secundar la Festivalul de la Cannes, in 1991, pentru rolul din "Febra iubirii".

Actorul american Laurence Fishburne, cunoscut pentru rolurile Morpheus din trilogia "Matrix" si Ike Turner din "What's Love Got to Do With It", pentru care a primit si o nominalizare la premiul Oscar, s-a remarcat in ultimii ani si pe micile ecrane, jucand in serialul de televiziune "CSI - Crime si Investigatii".

VIDEO PROTVPLUS.RO