Frumoase si senzuale in Londra. "Ingerii" de la Victoria's Secret au purtat sutiene impodobite cu 16.000 de diamante. FOTO

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14

"Ingerii" de la Victoria's Secret si-au intins ... aripile la Londra. Este pentru prima data cand capitala britanica gazduieste prezentarea anuala a celebrei case de moda.

Ca in fiecare an, show-ul a fost peste asteptari la capitolul fete frumoase, care au purtat lenjerie batuta cu nestemate, in valoare de cateva milioane de dolari. 6 decoruri s-au derulat pe sub ochii publicului, iar pe scena au urcat cantareti in voga.

Frumoasele brazilience Adriana Lima - in albastru, si Alessandra Ambrosio - in rosu, au prezentat publicului piesele de rezistenta ale serii: doua sutiene batute cu 16.000 de diamante, rubine si safire. Create de una dintre cele mai mari case de bijuterii din lume, sutienele costa, fiecare, 2 milioane de dolari.

Taylor Swift, ea insasi intr-o tinuta de budoar, a interpretat piesa "Blank Space", iar "ingerii" au defilat in lenjerii delicate, in culori suave, decorate cu aripi cu forme ciudate si aplicatii de blana si puf. Un alt episod s-a consumat pe ritmul alert al unei piese de Ariana Grande, in complet acord cu piesele de lenjerie tineresti, cu imprimeuri jucause.

O schimbare de ritm a marcat trecerea la un decor feeric. "Ingerii" au purtat lenjerie verde si roz pal, cu aripi diafane, semitransparente si trene din puf.

Potrivit organizatorilor, prezentarea de la Londra este cel mai scump show din istoria casei de moda Victoria's Secret.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO