Filmul "Love Building", de Iulia Rugina, a avut premiera de gala la CinemaPRO


Ultimul update: Marti 17 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Sambata 14 Septembrie 2013 08:50
Categorie: Stiri Mondene
Love Building

S-a ras cu pofta vineri seara, la premiera filmului romanesc Love Building. Comedia adusa de Media Pro Distribution oglindeste, cu mult umor, problemele serioase cu care se confrunta cuplurile.

Pe langa Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, in film mai apar 31 de debutanti, elevi ai unei scoli de actorie.

Premiera peliculei "Love Building" a fost primita de public cu entuziasm si aplauze. A fost o seara reusita, mai ales pentru Iulia Rugina, care a debutat, oficial, in regia de lungmetraj.

Iulia Rugina, regizor: "N-am cu ce sa compar, adica nimic din ce am trait pana acum nu se aseamana cu senzatia pe care am avut-o. Cand m-am suit pe scena ne-am apropiat foarte mult si acest building din "Love Building" ne-a unit foarte tare."

"Love Building" este o tabara in care 14 cupluri incearca sa-si rezolve problemele amoroase intr-o saptamana. Trei terapeuti, interpretati de Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, au rolul sa-i ajute.

Dragos Bucur, actor si producator: "Sunt un sexolog, cred ca asta spune tot."

Dorian Boguta, actor şi producator: "Munceam 25 de ore din 24, dormeam cate o ora si ne sustineam intotdeauna unul pe altul, era ca o sarbatoare. E facut din suflet, cu mare mare dragoste si tot ce se face cu dragoste de regula iese bine".

Alexandru Papadopol, actor si producator: "Love Building" este un film onest, facut pentru public si spectatori in primul rand. Bine, si pentru noi, normal si pentru sufletul nostru."

Pe parcursul filmului, invitatii s-au amuzat copios.

De vineri, filmul "Love Building" va putea fi vizionat in cinematografele din toata tara.

Dana Rogoz, actrita: "Are o energie extraordinar de buna. Indragostiti, in cautare de cuplu sau nu, important e sa veniti la film!"

Adela Popescu, actrita: "A fost minunat! Recomand din suflet sa se mearga la cinematograf, chiar cred ca anumite cupluri isi vor gasi rezolvarea problemelor in filmul acesta."

Comedia dramatica "Love Building" este distribuita de MediaPro Distibution si poate fi urmarita in cinematografele din toata tara.
 

Sursa: Pro TV

Huffington Post: Jack Nicholson s-a retras din actorie. Care este ultimul sau film
Vin Diesel primeste o stea pe Hollywood Walk of Fame
Surprize placute la TIFF
Vin Diesel primeste o stea pe Hollywood Walk of Fame
Surprize placute la TIFF
VIDEO PROTVPLUS.RO