Filmul Baywatch a fost promovat printr-un maraton in slow-motion, primul din lume, in Los Angeles. Cum s-a ales castigatorul

Ultima actualizare: 28-04-2017 07:11

Primul maraton din lume de tip slow-motion a avut loc in Los Angeles.

Zeci de participanti s-au luat la intrecere cu incetinitorul si au mizat pe miscari lente si sexy - la fel ca vestitii salvamari din Baywatch.

Spectacolul s-a desfasurat sub atenta supraveghere a actorilor din noua distributie a peliculei.

Echipati corespunzator, ca actorii din Baywatch, participantii au vrut sa fie siguri ca imita perfect miscarile Pamelei Anderson. Iar fetele nu au ratat ocazia de a purta faimosul costum de baie rosu.

Maratonistii au "alergat" pe o distanta de doi kilometri, iar castigator NU a fost desemnat cel care a ajuns primul la finish, ci concurentul care a alergat cel mai incet si intr-un mod cat mai sexy. Competitia a fost supravegheata de cateva femei imbracate in acelasi costum rosu, intr-un decor ce parea rupt din celebrul serial.

Castigatorii vor pasi pe covorul rosu, la premiera filmului Baywatch, alaturi de actorii din distributie.

Zac Efron: "Am trecut pe langa ei si e o nebunie! Costumele sunt incredibile, toti au intrat in lumea "Baywatch". Este distractiv."

Alergatul in slow motion are o alta fata, insa, in timpul filmarilor - deloc amuzanta, spun actorii.

Actrita: "Am vorbit mult despre ce expresie faciala voi avea, pentru ca nu filmam in acest fel, ci alergam cu viteza normala si apoi editeaza ei. Trebuie sa te asiguri ca nu arati ridicol, pentru ca trebuie sa fii sexy si, in acelasi timp hotarata, pentru ca mergi sa salvezi pe cineva."

Filmul Baywatch este asteptat cu nerabdare de fanii din intreaga lume.

Actrita: "Ma intreaba lumea aproape in fiecare zi: "Ai putea sa alergi pentru mine in slow-motion?". Este ceva grozav. Este cu atat mai amuzant cu cat oamenii pot sa vada dincolo de camera de filmat si pot fi creativi si distractivi."

Pelicula Baywatch va ajunge in cinematografele din Romania in 12 mai.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO