Esti trist? Deprimat? Atunci apeleaza la Karim Rashid

Dată publicare: 10-10-2008 00:00
Dată actualizare: 05-11-2012 11:56


Unul dintre cei mai faimosi designeri ai lumii s-a aflat vineri la Bucuresti. Omul care a transformat linia dreapta in linie curba si linia curba in arta a venit in Romania ca sa-si lanseze cartea "Design your self".

O carte ca o lectie de viata predata de un om care a stiut cum sa-si faca arta din culoare si faima din idei. La Bucuresti, Karim Rashid a vorbit despre culoarea care i-a schimbat viata, despre creatie si idei, despre mobila si avioane, despre era digitala si viitor. A marturisit ca viseaza la o lume in care oamenii nu vor mai avea nevoie de buzunare pentru ca totul se va face pe baza de amprente, in care inspiratia va face mai mult decit educatia si in care fiecare va fi el insusi.

De altfel, cartea faimosului designer egipteano-american este povestea metamorfozei sale de la un artist initial ignorat, la unul de talie mondiala si de la un om care traia in constringeri la unul cu spiritul complet liber.

Karim Rashid si-a inceput cariera in 1995 desenand un simplu cos de gunoi. L-a facut insa atat de bine, de original si de colorat, incat de atunci ofertele au curs in valuri: de la fabricanti de mobila si pana la companii constructoare de avioane, toata lumea vrea astazi o creatie semnata Karim Rashid.

Tacamuri, canapele, veioze, ceasuri, pantofi, ambalaje pentru cosmetice, ochelari, telefoane- orice intra in mana lui Karim Rashind iese imbogatit cu idei noi, linii curbe si multa culoare. Indulciti-va viata, faceti-o mai comoda si tot spiritul vostru se va schimba, indeamna Karim Rashid.

Fii tu insuti, fii independent, iubeste-ti defectele, fa complimente si munceste doar in domeniul in care iti doresti cu adevarat sa existi. Acestea sunt cateva dintre solutiile pe care faimosul creator le ofera cititorului in cartea sa.


Tags: rashid, carte, designer,


VIDEO PROTVPLUS.RO