Elena Udrea "a inflorit" dupa divort. A vorbit, La Maruta, despre dieta care i-a schimbat viata

Ultima actualizare: 21-03-2014 07:00
Elena Udrea a inflorit dupa divort. A vorbit, La M...
Elena Udrea a vorbit, La Maruta, despre viata sa, ...

A divortat, a intinerit, a slabit si a pus la cale o multime de schimbari in viata personala. Elena Udrea a vorbit, La Maruta, despre schimbarile recente din viata ei.

Elena Udrea a declarat ca a slabit 12 kilograme, pentru ca foarte multe lucruri s-au schimbat in viata sa, atat in cariera, cat si in plan personal.

Fostul politician democrat-liberal a dezvaluit dieta sa secreta. Ea a combinat o dieta pe grupe de sange cu o dieta disociata si a decis sa nu manance nimic dupa ora 18. In doua luni rezultatele s-au vazut, reusind sa slabeasca 12 kilograme.

Din vara trecuta, Elena Udrea a adoptat un alt stil de viata, mai sanatos, cu o alimentatie bazata pe multe legume si fructe si cu mai mult sport.

Elena Udrea a marturisit ca divortul prin care a trecut nu a fost usor, dar a ajuns la concluzia ca a fost o decizie corecta.

De cand a divortat, ea si-a schimbat radical viata. Noul stil de viata si noul inceput in politica, intr-un nou partid sunt printre realizarile sale din ultimul an.

Elena Udrea a spus ca se vede in ipostaza de mama, in anii urmatori, inspirata si de buna sa prietena, Elena Basescu, care a devenit mama in urma cu cateva luni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO