El a fost primul soț al Angelinei Jolie. Cum arăta în urmă cu 24 de ani actrița alături de Jonny Lee Miller

Ultima actualizare: 09-06-2020 11:35
Angelina Jolie alături de primul soț, Jonny Lee Miller

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, motiv pentru care viața personală a reprezentat mereu un motiv de interes pentru presa tabloidă.

Actrița de 45 de ani și-a creat o imagine impecabilă în ultima perioadă, însă în urmă cu mai bine de 15 ani era considerată fata rebelă de la Hollywood.

Toată lumea știe despre căsnicia ca în povești pe care a avut cu Brad Pitt, însă puțini sunt cei care cunosc că înaintea lui, Angelina Jolie a mai fost căsătorită de două ori, primul soț al actriței fiind Jonny Lee Miller, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Hackers”. La nuntă, Angelina a purtat pantaloni de piele și un tricou alb pe care a scris numele lui Jonny cu propriul sânge.

Cei doi s-au căsătorit în martie 1996, însă mariajul lor nu a durat decât trei ani, deși în mod neoficial s-au despărțit chiar din 1997. În ciuda relației eșuate, cei doi au rămas amici.

Deși era căsătorită cu Jonny Lee Miller, Angelina Jolie a experimentat și relațiie cu femei în acea perioadă. În timpul filmărilor pentru Foxfire, actrița a cunoscut-o pe Jenny Shimizu despre care a povestit într-un interviu pentru revista Girlfriends: ”M-am îndrăgostit la prima vedere. Credeam că o să-mi pierd rolul. Mi-am spus: 'Doamne, acele picioare.' Este minunată.”

Vezi și: Românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30 

”Probabil m-aș fi căsătorit cu ea dacă nu eram măritată cu soțul meu”, a adăugat aceasta.

După casnicia eșuată cu Angelina Jolie, Jonny Lee Miller și-a refăcut viața alături de modelul Michele Hicks. Cei doi sunt împreună din 2006 și au un băiat, Buster Timothy, născut în decembrie 2008.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO