Dozatorul de viermi si rame! Pentru pescarii impatimiti!

14-10-2009 00:00


Aparatul "revolutionar" a devenit recent destinatia obligatorie a oricarui pescar din Bistrita-Nasaud, plecat cu noaptea in cap sa prinda pestele cel mare.

Momeala, proaspata si vie, nu mai e o problema, spun satisfacuti clientii masinariei. Nu conteaza ca aceasta nu distribuie si noroc in lanseta; si povestile pescaresti trebuie nascocite de cineva.

Familia Suciu are deja un magazin cu articole de pescuit asa ca automatul cu momeala a insemnat o completare a afacerii initiale. Aparatul, care a costat 10.000 de lei, e unic in Europa de Est si i-a cucerit imediat pe impatimitii baltilor din oras.

Proprietarii dozatorului de viermi si rime cautau un asemena aparat de cativa ani. De curand, au vazut in Cluj un automat similar, insa pentru produse de patiserie. L-au cumparat si dupa ce i-au facut cateva modificari l-au instalat in vitrina magazinului.

Deocamdata, proprietarii automatului nu vorbesc despre profit. Judecand insa dupa reactia clientilor vor face bani frumosi cu el. Acum se declara multumiti ca, de cand au masinaria, fac vanzare si noaptea, desi magazinul este inchis.

VIDEO PROTVPLUS.RO