Domestic, o comedie neagra despre cum un iepure, un caine si un curcan schimba destinele unor oameni

Ultima actualizare: 16-10-2012 02:50

Regizorul Adrian Sitaru ne pregateste o comedie neagra, iar filmarile care au loc in studiourile MediaPro se apropie de final.

Potrivit scenariului, un iepure, o pisica, un caine si un curcan trec prin vietile unor oameni obisnuiti, carora le schimba destinele. Un film emotionant, simplu si usor de digerat, declara actorii.

"Domestic" este povestea amuzanta si in acelasi timp emotionanta a trei personaje - un profesor care este si presedinte de bloc, un taximetrist si un tanar de 25 de ani care strange animale pierdute. Sunt vecini, iar vietile lor ajung sa se competeze.

Tonul grav al filmului este legat de responsabilitatea pe care o avem fata de cei dragi din familie si fata de animalele pe care le aducem in casa, spunea intr-un interviu producatoarea Monica Lazureanu-Gorgan.

S-a lucrat intr-o atmosfera relaxata, iar cand in platouri au ajuns pe rand, un iepure, o gaina, o pisica, un caine si un porumbel, au aparut situatii care l-au surprins si pe regizor.

Filmarile au inceput acum o luna si sunt aproape de final. Director de imagine este Adrian Silisteanu.

Fara sa anticipeze cum va fi primita pelicula Adrian Sitaru spune ca este o comedie usor de digerat, presarata cu umor negru si putina drama.

Primele sale lung-metraje, "Pescuit sportiv" si "Din dragoste cu cele mai bune intentii" au primit deja numeroase distinctii internationale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO