Casatorii surprinzatoare in 2008!

25-12-2008 00:00


Daca facem un bilant al despartirlor si cuplurilor noi din lumea celebritatilor, 2008 a fost un an nici prea-prea, nici foarte-foarte.


Multe celebritati si-au gasit sufletul pereche, ba unele au mers pana la a-si pune pirostriile. Anul n-a dus insa lipsa nici de despartiri rasunatoare.

Pe lista iubitelor sale, cantaretul John Mayer a bifat o sumedenie de vedete, de la Jessica Simpson la Jennifer Love Hewitt. Anul acesta, pentru Mayer, fericirea a avut chipul lui Jennifer Aniston, care a cedat ispitei, nepasatoare la reputatia lui de fustangiu. Ramane de vazut cat de trainica va fi relatia, mai ales ca despartirile si impacarile celor doi s-au tinut sir in ultimele opt luni.

Dupa o multime de nazbitii, sfarsite ba la politie, ba la dexintoxicare, Lindsay Lohan pare sa-si fi gasit tihna langa DJ-ul Samantha Ronson. Cele doua au starnit o adevarata furtuna in presa, cand si-au afisat relatia la festivalul de film de la Cannes. De atunci, sunt inseparabile.

Beyonce si Jay Z formeaza un cuplu de sase ani, dar abia anul asta s-au incumetat sa faca pasul cel mare. Si-au dorit o ceremonie cat mai discreta in apartamentul lor din Manhatan. Ziaristii au prins insa de veste si chiar au pandit sosirea invitatilor.

La randul ei, Mariah Carey a gasit din nou dragostea in persoana lui Nick Cannon, un actor cu 11 ani mai tanar ca ea. Pe care s-a grabit sa-l duca in fata altarului, dupa numai cateva saptamani de tatonari. Asta poate si pentru ca, potrivit marturisirii facute de Mariah, cei doi n-au consumat relatia inainte de a fi fost uniti in fata lui Dumnezeu.

In schimb, Madonna si regizorul britanic Guy Ritchie au pus capat unui mariaj de opt ani. Dupa ce luni la rand au circulat intens zvonuri despre o iminenta ruptura, alimentate de altfel chiar de impricinati.

In luna octombrie, cei doi au confirmat divortul. Nu e insa clar ce s-a ales de relatia Madonnei cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez, despre care presa mondena a scris vara trecuta.

Vezi cine s-a imbracat bine si cine a lasat de dorit in 2008!

VIDEO PROTVPLUS.RO