Designerii nu au stiut ca doamna Obama le va purta rochiile la investire!

Ultima actualizare: 27-04-2012 11:00
Michelle la bal

Toata lumea se intreba ce va purta Michelle Obama la balurile de la investirea sotului. Pana si designerul rochiei Primei-Doamne a fost luat prin surprindere.


Michelle Obama a ales sa mearga la balurile de marti noaptea intr-o rochie de matase, cu flori din organza si cristale Swarovski, creatie Jason Wu.

"Am ramas cu gura-cascata cand am vazut-o. M-am emotionat, eram uimit", a povestit Jason Wu, tanarul designer de 26 de ani, din New York, care cususe manual florile de pe rochie cu ajutorul a patru prieteni.

"Am vrut ca rochia sa simbolizeze speranta, imaginatia, visul pentru ca acesta este un moment nemaivazut pe care il traim. In ceea ce priveste culoarea, am vrut sa creez o rochie care sa ii scoata in evidenta atuurile", a explicat designerul.

Ca sa accentueze rochia, Michelle a purtat diamante de la Loree Rodkin. "Prima-Doamna este simbolul sperantei, al curajului si al stilului. Nu pot sa exprim in cuvinte emotia data de faptul ca Michelle Obama mi-a oferit sansa sa fiu o parte din acest moment de glorie", a spus Loree.

Din colectia acesteia de bijuterii, Michelle a ales cercei lungi, de aur alb de 60 de carate cu diamante, un inel cu piatra neagra de 10 carate, bratari tot de aur alb, impodobite cu diamante. Bijuteriile vor face parte dintr-o colectie ce va fi expusa la Smithsonian Museum.

Si pentru ceremonia de investire, Michelle Obama a ales creatii ale tinerilor designeri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO