Cum a decurs cea mai frumoasa zi din viata fiicei Presedintelui. Imagini de la nunta Elenei Basescu

×
Codul embed a fost copiat

Cea mai frumoasa zi din viata Elenei Basescu a inceput cu un "DA" hotarat rostit la Primarie.

Fata presedintelui s-a maritat cu alesul inimii, Bogdan Ionescu, intr-o zi plina de soare. Toate privirile au fost atrase de mireasa, care a venit la biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti alaturi de tatal sau, un socru mic fericit, asa cum sunt toti parintii, cand li se casatoresc copiii. Mireasa a purtat o rochie alba simpla, cu parul strans sub voal si un buchet din trandafiri roz.

Cu o intarziere de 15 minute, mirii au ajuns la Biserica. Elena Basescu a fost condusa la tatal sau, fericit ca-si vede fata mireasa. In momentul in care au ajuns reporterilor si cameramanilor, amandoi s-au oprit pentru un cadru perfect si au zambit larg.

Toate privirile au fost atintite asupra rochiei de mireasa pe care o poarta Elena Basescu. Simpla si frumoasa, au spus doamnele care au studiat croiala.

Mirii, socrii si nasii au fost intampinati de cei cinci preoti care au oficiat cununia religioasa.

Citește și
Elena Basescu - biserica
Nunta Elenei Basescu de la Palatul Snagov. Cum a fost organizata si ce personalitati a chemat
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Sinteza evenimentelor, sambata, 1 septembrie:

19:15 Ceremonia religioasa a Elenei Basescu s-a incheiat. Mirii sunt felicitati de invitati. Tot alaiul a plecat spre Palatul Snagov.

18:00 Elena Basescu si Bogdan Ionescu au ajuns la biserica Sf. Spiridon impreuna cu membrii familiilor lor, chiar inaintea inceperii ceremoniei. Elena Basescu poarta o rochie alba, ampla si are un voal lung pe cap. Ea are un buchet de trandafiri roz.

Printre cei care asista la eveniment sunt lideri PDL, intre care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar si Printul Paul si Printesa Lia si fiul lor, Carol Ferdinand, imbracat in uniforma de ofiter al armatei romane.

Slujba este oficiata de mai multi preoti, condusi de PS Vicentiu Ploiesteanu, vicar patriarhal.

Traian Basescu a condus-o pe fiica sa de la masina si pana in biserica. Spre deosebire de cununia civila, la biserica li se permite accesul cameramanilor si fotoreporterilor in prima parte a slujbei.

14:45 Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, precizeaza, pe Twitter, ca si-a pastrat numele in urma cununiei civile cu Bogdan Ionescu, oficiata sambata la Primaria Sectorului 2 din Capitala.

"Mi-am pastrat numele, ma numesc in continuare Elena Basescu", afirma Elena Basescu, intr-o postare pe Twitter.

De asemenea, ea a postat si cateva fotografii din interiorul Primariei Sectorului 2, unde presa nu a avut acces pe durata desfasurarii cununie civile.

12:25: Presedintele Traian Basescu, iar apoi si fiica sa, Elena Basescu, au fost huiduiti, sambata, si la iesirea din sediul Primariei Sectorului 2.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au iesit primii din sediul Primariei, dupa oficierea casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Presedintele a aruncat multimii un trandafir alb si, in pofida busculadei create de protestatari, de oameni veniti din curiozitate, fortele de ordine si jurnalisti, el a tinut sa se indrepte spre grupul de protestatari si sa ii salute, facandu-le cu mana. 

Traian Basescu s-a urcat apoi in masina, fara a face nicio declaratie. La scurt timp, au iesit din sediul primariei Sectorului 2 si Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Nici ei nu au facut declaratii si s-au indreptat direct spre masina, timp in care unele persoane prezente la fata locului au huiduit.

Au fost insa si persoane care au aplaudat si le-au adresat urari de "casa de piatra" mirilor.

12:15 Elena Basescu s-a casatorit civil cu Bogdan Ionescu, la Primaria Sectorului 2.

11:59 Mediafax: Cateva zeci de persoane aflate in fata Pimariei Sectorului 2 l-au huiduit, sambata, pe presedintele Traian Basescu, la sosirea acestuia impreuna cu sotia sa si cu fiica sa cea mica, Elena Basescu, pentru casatoria civila a acesteia cu Bogdan Ionescu.

Traian Basescu a sosit impreuna cu sotia sa si cu fiica sa, moment in care cateva zeci de persoane care s-au adunat in fata Primariei au huiduit si au strigat "Demisia!".

11:50 Elena Basescu, impreuna cu parintii Traian si Maria basescu au ajuns la Primaria Sectorului 2.

11:40 Bogdan Ionescu a ajuns la Primaria Sectorului 2.

Sinteza evenimentelor, vineri, 31 august:

Au ramas cateva ore pana cand fata cea mica a presedintelui va deveni din domnisoara Basescu, doamna Ionescu. Cu emotiile firesti inaintea celui mai important moment din vietile lor, cei doi indragostiti au mers, vineri, pentru o ultima proba la creatoarea de moda care i-a facut Elenei rochia de mireasa.

'Ii place foarte mult, este exact ceea ce a visat. Si modelul este clasic, nu este o rochie incarcata, este o rochie foarte frumoasa'', a spus designerul Anca Maxim.

De teama sa nu poarte ghinion, mirele Bogdan Ionescu a preferat sa isi vada abia sambata aleasa in toata splendoarea. Insa, ca un gentelman, a asteptat pana cand Elena Basescu a intrat in cladire ca sa isi rezolve treburile cu designerul.

Mezina presedintelui a stat la proba finala aproximativ o ora. Dupa care s-a urcat intr-o alta masina, fara rochia de mireasa pe care probabil o va primi sambata dimineata si s-a dus la Vila Lac, resedinta familiei Basescu.

Joi seara, la biserica pregatirile erau in toi. Personalul a dat la o parte mobila si covoarele pentru a curata pardoseala. La ceremonie vor fi folosite cununii de argint batute cu pietre pretioase. Din informatiile de pana acum, Patriarhul Daniel nu va participa la slujba religioasa, dar se pare ca a desemnat personal un inalt episcop care va oficia ceremonia. Oricum, de fata vor fi mai multi preoti ca de obicei.

Pregatirile au intrat in linie dreapta si la Palatul Snagov, unde va avea loc petrecerea de dupa, intr-un cort din curtea palatului suficient de mare pentru a gazdui 600 de invitati.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Traian Basescu, dupa nunta fiicei sale la Biserica Sfantul Spiridon Nou:
Traian Basescu, dupa nunta fiicei sale la Biserica Sfantul Spiridon Nou: "A plecat fata lu' tata"

Slujba de oficiere a casatoriei religioase a Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu de la biserica Sfantul Spiridon din Capitala s-a incheiat, la final presedintele Traian Basescu spunandu-le jurnalistilor: "A plecat fata lu' tata".

Nunta Elenei Basescu de la Palatul Snagov. Cum a fost organizata si ce personalitati a chemat
Nunta Elenei Basescu de la Palatul Snagov. Cum a fost organizata si ce personalitati a chemat

Cu un "DA" hotarat, rostit la primarie - asa a inceput cea mai frumoasa zi din viata Elenei Basescu. A continuat apoi cu o slujba emotionanta la Biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti si a culminat cu o petrecere de poveste.

EBA, pe Twitter, in timpul nuntii:
EBA, pe Twitter, in timpul nuntii: "Mi-am pastrat numele, ma numesc in continuare Elena Basescu"

In timpul cununiei civile, Elena Basescu a avut timp sa-si updateze si contul de Twitter.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.