Cum a decurs "vanatoarea" jurnalistilor rusi pentru a-i deconspira pe membrii Carla's Dreams. Specialistii consultati


Ultimul update: Sambata 10 Septembrie 2016 07:28
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2016 14:19
Categorie: Stiri Mondene
carla's dreams

Jurnalistii rusi au apelat la specialisti si au cheltuit zile intregi pentru ca mai tarziu sa se laude ca le-au aflat identitatea interpretilor trupei Carla's Dreams.

Dupa ce s-au laudat ca au deconspirat identitatea baietilor de la Carla's Dreams, acum jurnalistii de la Life Ru spun cum a avut loc intregul proces. Acestia au apelat la specialisti, i-au spionat pe interpreti si i-au filmat fara ca baietii sa observe, relateaza Pro TV Chisinau.

Potrivit jurnalistilor de la life.ru, acestia ar fi primit un mail anonim prin care au fost informati ca peste cateve zile, la aeroportul din Moscova, urmeaza sa ajunga patru barbati, iar trei dintre ei fac parte din trupa din Republica Moldova care tot timpul au fata pictata si a carei identitate nu o cunoaste nimeni. In mail aparea si numele celor trei.

Ziaristii rusi au aflat si la ce hotel urmeaza sa fie cazati interpretii si i-a filmat cu o camera ascunsa in timp ce acestia se cazau.

Zile intregi rusii au colectat de pe retele de socializare informatii despre cei trei baietii. Potrivit lor, solistul trupei nu se afla printre cei trei barbati a caror nume le cunostea deja. Totodata, jurnalistii rusi sustin ca ar mai fi primit un mail prin care au fost anuntati ca si solistul Carlal's Dreams a ajuns la Moscova, insa s-a cazat la un alt hotel, in apropiere de cel in care erau cazati ceilalti trei membri ai trupei.

Ulterior, cei de la Life Ru l-au invitat pe solistul Carla's Dreams la ei in radectie, iar acesta ar fi folosit la intrare un act de identitate care apartinea unui alt coleg de trupa.

Dupa interviu, jurnalistii rusi l-au urmarit pe solist pana la hotel. In cateva minute, un barbat, care potrivit jurnalistilor life.ru, ar fi solistul, s-a intalnit cu agentul trupei Carla's Dreams si au plecat impreuna sa ia cina. Ziaristii i-au urmarit pe cei doi, iar in momentul in care acestia discutau la masa, i-au inregistrat vocea barbatului si i-au facut poze.

Acestia au mers la un specialist pentru a compara vocea solistul din interviul oferit pentru life.ru si cea pe care au inregistrat-o la restaurant. Astfel, in urma expertizei efectuate de specialisti, acestia sustin ca este vorba despre una si aceeasi persoana.

Totusi, jurnalistii rusi nu s-au oprit aici. Acestia au apelat la un alt specialist. De data aceasta au mers pentru a compara fotografiile pe care le-au facut barbatului care cina cu agentul trupei cu cele ale solistului Carla's Dreams. In urma analizei, specialistul ar fi declarat ca toate trasaturile fetei coincid suta la suta.

Dupa ce au "muncit" zile intregi pentru a deconspira identitatea baietilor de la Carla's Dreams jurnalistii rusi au publicat materialele video in care ar aparea solistul fara masca pe fata.

Gestul jurnalistilor rusi a indignat fanii trupei din Republica Moldova si cei din Romania.

Primarul Chisinaului, noua reactie:

Primarul Chisinaului a revenit miercuri cu un nou mesaj pe acest subiect, aratand ca "timp de 4 ani cu privire la Carla's Dreams in Romania si in Republica Moldova doar s-au facut presupuneri, analogii, s-au cautat poze mai vechi, dar nimeni in 4 ani nu si-a permis sa o faca asa cum au facut-o rusii."

"Oameni sau legume? Oameni imperfecti, dar oameni totusi, sau legume perfecte si obediente Kremlinului?", si-a inceput primarul o postare pe Facebook.
 

Sursa: Pro TV Chisinau

VIDEO PROTVPLUS.RO