Criza in bucatarie! Meniuri adaptate recesiunii
Arta gatitului se intoarce la origini. Dupa ce au vazut ca, stramtorati de criza, clientii prefera felurile de mancare mai simple si mai ieftine, bucatarii de top din intreaga lume s-au reorientat.
Acum nu mai gatesc delicatese, ci incearca sa prepare ceva din orice ingredient pe care il au. Au facut si o demonstratie, la o competitie de profil.
Cei mai buni bucatari din America si-au dat intalnire in Santa Monica, unde s-au luat la intrecere pentru titlul de cel mai bun maestru in crearea unui meniu adaptat recesiunii.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Bucatele sunt preparate din ingrediente cat mai naturale si mai ieftine, iar felurile de mancare devin tot mai simple, ca sa nu necesite mult timp sau efort.
Nu-i de mirare, asadar, ca juriul a ales drept cel mai popular fel de mancare burgerul, dar intr-o forma mini, potrivita crizei economice.