"Craciunita m-a parasit si Mos Craciun a plecat la femei"!

25-12-2008 00:00


Urari de Craciun cu spiridusi care cer mariri de salariu si cu renii in greva din cauza disponibilizarilor facute de Mos Craciun.


Mesajele trimise de sarbatori tin pasul cu vremurile si multe se incheie anul acesta cu: "Craciun sarac, dar fericit!". Joi, retelele de telefonie au fost date peste cap de numarul urias de sms-uri. 

Care sunt cele mai nostime mesaje de Craciun?

"Din cauza crizei financiare, spiridusii cer marire de salariu, renii sunt in greva, Craciunita m-a parasit si Mos Craciun a plecat la femei. Craciun sarac, dar fericit!"

Sau: "De cand cu criza financiara, cica femeile au inceput sa se casatoreasca din dragoste, iar barbatii s-au apucat sa le asculte."

Pana la urma optimismul invinge: "Ai pierdut averi si bani, ai pierdut si ani de scoala, ai pierdut si grau-n spic, dar atunci cand iti vine cheful parca n-ai pierdut nimic."

"Lovi-te-ar trenul fericirii, trasni-te-ar fulgerul iubirii, sa-ti cada in cap un sac cu bani si un bilet cu 'La multi ani!'"

"Ai vazut un ren maro sau un spiridus in bleu? Sa aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de invidiat. Sanatate si multi ani!"

Iar la capitolul internet punctam felicitarea cu prima de Craciun in Zimbabwe, bancnota de un infinit de lei cu Chuck Norris si filmuletele haioase.

Este deja statistica de acum - in perioada sarbatorilor, romanii schimba intre ei peste zece milioane de sms-uri. Nu e de mirare ca retelele de telefonie au fost suprasolicitate in ziua de Craciun, iar unele s-au blocat pentru cateva ore. Dar ce mai conteaza. Doar o data pe an e Craciunul!

Ai primit sau ai trimis un SMS trasnit de Craciun? Arata-ne si noua

Tags: sms, sarbatori,

VIDEO PROTVPLUS.RO