Cove, dezvăluiri din copilărie: “Să nu faceţi ca mine, a dat maşina peste mine”

Ultima actualizare: 02-06-2020 16:35
Gabriel Coveseanu

Are 45 de ani, împliniți în septembrie anul trecut, e vedetă PRO TV și iubit de o mulțime de oameni, tată responsabil și actor talentat.

Cu toate acestea, în urmă cu aproape 40 de ani, Gabriel Coveșeanu era un băiețel atât de năzdrăvan, încât răsturna casa cu susul în jos de câte ori avea ocazia! Astazi, actorul râde când își adduce aminte, dar probabi că părinții lui nu au fost la fel de amuzați.

 

Pentru protv.ro, Cove povestea despre copilărie cu umor:


“Ce să vezi, chiar făceam prostii. Dărâmam mobila, spărgeam prin casă, treceam în fugă strada fără să mă asigur. Copii, să nu faceţi ca mine, că a dat maşina peste mine, am ajuns la spital, din astea. Altădată îmi amintesc că m-am căţărat pe un corp suspendat din bucătărie să găsesc dulciurile, că erau ascunse de mine, logic. Şi s-a ales praful, s-a prăbuşit corpul, vesela, tot ce era pe el. Nu ai spun că am avut noroc, putea să cadă pe mine.”


Fotografiile din acele vremuri arată că vedeta de azi era un copil vesel, aproape mereu zâmbitor și pus pe șotii! Puteți vedea mai multe poze în GALERIA FOTO.


Cove este astăzi tată a doi băieți care i-au moștenit zâmbetul și enegia pozitivă, dar care, din fericire, nu au dărâmat locuința. Cel putin vedeta nu a povestit asta niciodată!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO