Conacul din serialul „Prințul din Bel-Air”, închiriat pe Airbnb. Cât trebuie să plătești pe noapte

Ultima actualizare: 15-09-2020 14:03
casa printul din bel air
Airbnb

Casa din celebrul serial „Prințul din Bel-Air” a fost listată pe Airbnb și poate fi închiriată pentru doar 30 de dolari pe noapte. Pentru început, sunt însă disponibile doar cinci zile pentru amatori.

Fanii celebrului serial din anii 90, în care rolul principal l-a avut Will Smith, pot admira, din interior, celebrul conac. Cu o mică precizare: conacul din California a fost folosit doar pentru scenele de exterior din serial, deja celebrele intrări în cadru ale lui Will Smith sau „zburatul afară pe ușă” al prietenului său, Jazzy Jeff.

Acțiunea din serialul de comedie are loc, aproape tot timpul, în cele șase sezoane, în încăperi construite pe platouri de cinema.

Chiar și așa, fanii se pot bucura de celebra clădire, devenită imagine a serialului, pentru o sumă modică. În preț este inclus și celebrul Jazzy Jeff, care deține rolul „majordomului distanțat social” și DJ, relatează cotidianul The Sun.

Pot fi folosite aripa de vest a vilei, respectiv un dormitor cu un pat imens, sufrageria mare, sala de mese și piscina din exterior.


Chiar Will Smith a făcut anunțul închirierii casei pe Airbnb, într-o fotografie alături de prietenul său Jazzy Jeff.

will smith bel air

Există un motiv pentru listarea proprietății pentru închiriere, și ține de marketing. Se împlinesc 30 de ani de la lansarea serialului, eveniment sărbătorit cu filmarea unei noi serii, cu două sezoane.

Așadar, conacul poate fi închiriat în zilele de 2, 5, 8, 11 și 14 octombrie. Rezervările pot fi făcute doar începând cu 29 septembrie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO