Celentano, din Las Fierbinți: ”Dacă tu nu mă respecți pe mine, nici eu nu mă respect pe tine!”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
celentano

Las Fierbinți 2018. Joi seara, în serialul Las Fierbinți, Celentano are un schimb de replici destul de acid cu Giani, consăteanul lui. 

 

De la o tranzacție - în mijlocul căreia se afla un papagal - Celentano ajunge la un monolog filosofic despre respect și cultură generală.

”Giani, eu de mult voiam să-ți spun ceva. Tu nu prea mă respecți pe mine, mă! Și există riscul, dacă tu nu mă respecți pe mine, nici eu să nu mă respect pe tine. Uite, adineauri, când am intrat aici, imediat m-ai luat: Inchide aia, fă aia, drege-o p-aia!

Băi, nu-mi place! Întrebarea e: de ce? Dacă ești tare și vrei să-ți arăți mușchii cu mine, haide, fă-o pe cultură generală. Când a domnit Ștefan cel Mare? Teorema lui Pitagora? Care este cel mai lat fluviu din lume? Care este cel mai adânc vulcan din lume?”, îi spune Celentano lui Giani.

Cum se încheie acest conflict, prin ce alte peripeții trec celelalte personaje din Fierbinți, dar și ce rudă îndepărtată de-a soției lui Firicel se întoarce în sat, vedem miercuri seara, într-un nou episod Las Fierbinți 2018.

Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la 20:30, la PRO TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO