Cele mai tari momente de la Liberty Parade. Cum s-au costumat tinerii la cea mai mare sarbatoare a muzicii dance. FOTO

27-07-2015 14:39


liberty parade

Cea mai mare sarbatoare a muzicii dance a avut loc in acest weekend. Aproximativ 70.000 de persoane au participat la Liberty Parade, unde s-au batut in costume trasnite si coafuri extravagante.
 

Caravana camioanelor cu DJ-ii care au mixat live a strabatut traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, avand ca punct terminus “Black Sea Arena”, situata pe plaja dintre Venus si Saturn.

Fotografiile surprinse la eveniment sunt unele dintre cele mai trasnite, tinerii renuntand la inhibitii si adoptand tinute extravagante. Cantitatile mari de alcool consumate au contribuit la distractia acestora.

 

Cu toate acestea, unii participanti s-au aratat nemultumiti de organizarea din acest an.

"Transformarea a fost completa, din pacate in rau. Festival fara imn, fara invitat special = fara spectatori. Ca plusuri: scena si barurile (probabil daca erau spectatorii de anul trecut tot aveai de stat 1 km la cozi ) si 2 invitati care s-au ridicat la ce a fost Liberty Parade: Lassaria si Stanciu..in rest absolut nimic, toti au fost setati dupa Optik nu auzeai decat bum bum bum bum .parca se mixa aceasi melodie over and over. Anul trecut intre...bum bum bum... ala a mixat Kucho ..s-a simtit imediat ..iar spectatorii au ramas.. La ora 4 nu am mai suportat si am plecat..mai erau vre-o 4 mii de spectatori cred", a scris Cezar Silviu Stoica pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

"Ce cauta Puya,Moga si Wassup la LP, mare cacanarie, o gramada de lume pleca dezamagita, sper ca observati prezenta foarte mica, la anu sa vina parizer si babi, dezamagit total, cand l-am vazut si pe Wassup ala....pffff, care e degeaba pe toate scenele pe care urca", a comentat Bucksy S Florin.

 
 
 
 
 
 
 

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO