Cele mai bune momente de la Oscar 2023. De la Lady Gaga fără machiaj la măgărușul de pe scenă și umorul lui Hugh Grant

Jimmy Kimmel Oscar
Getty

Cea de-a 95-a gală a Premiilor Oscar nu a avut momente ieșite din comun, așa cum au fost în alți ani, dar a impresionat printr-o serie de momente emoționante și glume bune spuse pe scenă.  

 

Reîntâlnire după 20 de ani pe scena Oscarurilor

Ceremonia de duminică a fost o oportunitate pentru Ke Huy Quan să-l reîntâlnească pe vechiul său prieten, Harrison Ford.

Quan, care a jucat alături de Ford în Indiana Jones și Templul Morții, când era copil, a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar. După ce Everything Everywhere a câștigat premiul pentru cel mai bun film, el s-a grăbit pe scenă și l-a îmbrățișat pe fostul său coleg de distribuție, care a prezentat premiul, scrie BBC News.

Lada Gaga fără machiaj

Lada Gaga a ajuns la gala Oscar într-o superbă rochie neagră Versace cu o talie joasă, transparentă. Când a urcat pe scenă să interpreteze piesa cu care a fost nominalizată la Oscar pentru cea mai bună melodie originală, a ales să se demachieze și să se îmbrace simplu, într-un tricou și o pereche de blugi.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Lady gaga

Cântăreața a vrut să lase doar vocea ei să conteze în timpul interpretării și momentul a creat un impact puternic, mai ales după apariția de pe covorul roșu.

Glumele lui Hugh Grant despre beneficiile cremei hidratante

Umorul actorului britanic Hugh Grant a fost bine primit de publicul de la Dolby Theatre. Când a prezentat premiul pentru cea mai bună scenografie împreună cu colega sa de distribuție din filmul „Patru nunți și-o înmormântare”, Andie MacDowell, Grant a glumit: "Scopul acestei prezentări are două aspecte. Primul este de a sublinia importanța vitală a unei creme hidratante bune. Andie a folosit una în fiecare zi din viața ei, eu nu am făcut-o". Grant a făcut apoi semn cu mâna spre MacDowell, spunând: "Încă uimitoare." Apoi și-a făcut semn spre el însuși: "Practic un scrot".

Omagiul adus de John Travolta pentru Olivia Newton John

John Travolta a prezentat momentul In Memoriam pentru figurile de la Hollywood care au murit anul trecut, iar cu lacrimi în ochi i-a adus un omagiu emoționant colegului său din Grease, Olivia Newton John. "Rămânem în continuare fără speranță devotați ție", a spus Travolta, referindu-se la melodia iconică interpretată de Newton John.

JOhn Travolta Oscar

Gluma lui Jimmy Kimmel despre palma lui Will Smith

Așa cum anunțase înainte de gală, Jimmy Kimmel a vorbit în discursul său din deschidere și despre palma dată de Will Smith lui Chris Rock, gazda de anul trecut a Oscarurilor. "Vrem să vă distrați, să vă simțiți în siguranță și, cel mai important, vrem să mă simt eu în siguranță. Deci, avem regului stricte", a spus Kimmel.

„Dacă cineva din acest teatru comite un act de violență în orice moment al spectacolului, i se va acorda Oscarul pentru cel mai bun actor și i se va permite să ții un discurs de 19 minute. Dar serios, Academia are pregătită o echipă de criză. Dacă se întâmplă ceva imprevizibil sau violent în timpul spectacolului, stați acolo și nu faceți absolut nimic. Poate doar să îmbrățișați atacatorul", a continuat Kimmel.

Măgărușul de pe scena Oscarurilor

Într-un moment de omagiu pentru filmul irlandez Banshees of Inisherin, Jimmy Kimmel a adus pe scenă un măgar. "Este un măgar certificat de sprijin emoțional. Cel puțin asta i-am spus companiei aeriene ca să o aducem din Irlanda. Dacă vă simțiți triști sau aveți nevoie de o îmbrățișare...", a glumit Kimmel.

Magarus Oscar 2023

Cocaine Bear

Elizabeth Banks a prezentat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale însoțită de un grizzly foarte agitat. "Am regizat recent filmul Cocaine Bear și fără efecte vizuale, așa ar arăta ursul", a glumit Banks.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Smiley și Pavel Bartoș au acordat ultimul buton auriu al sezonului fenomen! Românii au talent, lider absolut de audiență
Smiley și Pavel Bartoș au acordat ultimul buton auriu al sezonului fenomen! Românii au talent, lider absolut de audiență

”Sunt extrem de încântată de ceea ce s-a întâmplat aici”, a spus Andra, aseară, la finalul unui moment care a făcut-o să aplaude și să se bucure, încă o dată, de spectacolul total care are loc pe scena show-ului!

„Departamentul Poeților Torturați”. Taylor Swift a dat lovitura cu noile albume
„Departamentul Poeților Torturați”. Taylor Swift a dat lovitura cu noile albume

Bucurie mare pentru fanii cântăreței americane Taylor Swift. Artista a lansat cel de-al 11-lea album de studio, intitulat „Departamentul Poeților Torturați”.

 

Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department", care ar face trimitere la un fost iubit

Noua regină a muzicii pop, cântăreaţa americană Taylor Swift, a lansat vineri un nou album, cel de-al 11-lea material discografic al fostei artiste country care a devenit un megastar şi care a spulberat record după record în ultimii ani, informează AFP.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.