Ce se întâmplă în noul sezon "House of Cards", în care personajul lui Spacey a fost "ucis"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 08:48
Categorie: Stiri Mondene

Robin Wright promite că noul sezon al serialului "House of Cards" - "Culisele puterii" nu va dezamăgi la capitolul intrigă şi manevre sângeroase. Wright joacă rolul primei doamne a Statelor Unite care devine preşedinte după ce Frank Underwood moare.

Personajul era interpretat de Kevin Spacey, care a fost concediat după acuzaţiile că ar fi abuzat sexual mai mulţi tineri actori.

Kevin Spacey lipsește din distribuția sezonului șase, ultimul, din serialul de mare succes "Culisele Puterii". Actorul a fost acuzat de abuz sexual de mai mulți actori, iar producătorii i-au eliminat personajul din scenariu. Prin urmare, Frank Underwood moare, iar locul de președinte al Statelor Unite e luat de soția lui, adusă la viață de Robin Wright.

Foto: Robin Wright în House of Cards

Asta nu va însemna, dă asigurări actrița, că serialul va fi lipsit de intrigile și tacticile murdare din perioada lui Frank.

Robin Wright, actriță: "Nu ar fi "Culisele puterii" dacă nu am avea și niște tactici murdare. Nu putem fi albi ca zăpada."

Proaspăt primiți în distribuția serialului, actorii Diane Lane și Greg Kinnear au vorbit despre cât e de greu să faci un thriller politic bun în vremurile turbulenţe și pline de incertitudini ale președinției Trump.

Foto: Distribuția serialului House of Cards

Diane Lane, actriță: "M-am întrebat: ce intrigi interesante mai pot fi inventate pentru acest nou sezon? Într-o lume suprarealistă, cum faci un serial suprarealist? Dar ne-a ieșit."

Greg Kinnear, actor: "Veți recunoaște în "Culisele puterii" lucruri care se întâmplă în realitate, la Washington. E inevitabil."

Ultimul sezon din "Culisele puterii" a avut premieră la Hollywod, și va fi lansat pe platforma online Netflix pe 2 noiembrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Netflix și BBC pregătesc o miniserie ”Dracula”, realizată de creatorii seriei
VIDEO PROTVPLUS.RO