"Canta mai departe", pe bani, la Radio InfoPro!

23-10-2009 00:00


“Canta mai departe”, pentru 1.000 RON! Radio InfoPro! lanseaza, incepand de luni, 26 octombrie, concursul care la da ascultatorilor ocazia sa castige bani si sa se distreze in direct.“Poftiti in 'Expresul de Romania'! Sper ca aveti multe bagaje muzicale. Nu contează vocea sau notele, notam doar versurile. Le stii, cantă mai departe. Promit ca nu o sa canti pe uscat, iti dam arvuna 200 RON, iar vineri iti tinem hangul cu o vedeta si inca 800 RON”,
  este mesajul lui I. Marinescu Turla, DJ-ul InfoPro, pentru cei dornici de afirmare si de un castig deloc de neglijat.

 

Cine accepta provocarea trebuie sa asculte “Expresul de Romania” intre 7.00 şi 10.00 si la semnalul de concurs sa se inscrie trimitand un SMS la 1872 cu textul “canta mai departe”. Doi dintre cei alesi vor intra în direct cu Turla, vor asculta un fragment dintr-o piesa romaneasca celebra iar cand se opreste muzica, ei trebuie sa continue ...versurile. Cine stie, castiga pe loc 200 RON!

In fiecare vineri, tot la “Expresul de Romania” are loc finala saptamanii, cand toti cei 4 castigatori de luni pana joi se intrec in runda finala, pentru 800 RON.

Mai multe despre concurs, pe infopro.ro!

 

Tags: concurs, infopro, turla,

VIDEO PROTVPLUS.RO